Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
Радeв:
teofilius@ не мисля че използването на ниско напрежение ще ограничи металните йони и отделянето на водород, единствено няма да се затопля водата.
Според мен най-добре е електродите да са от сребро.
Ако намеря от някъде две сребърни лъжички по-изгодно веднага ги слагам за електроди. Аз използвам електроди от неръждавейка и глинено гърненце. Грец от ATX захранване и филтрови кондензатори за разкош. Образувания жълтеникав каймак от катода (минуса) го събарям при мъртвата вода (анода - плюса).
Баша ми от години си прави вода в стъклен буркан, диод и бризентов чорап.
Но нека не забравяме че водата е с памет, кристализира хармонично/хаотично в зависимост как и въздействаме енергийно /емоционално/.
Бях гледал някъде за някакъв монах който го затворили във тъмница и му давали само замърсена и загнила вода, чрез молитва я пречиствал и така не се разболял.
Vetap:
Здравей Радко,
От около 7 години произвеждам колоидално сребро и го пия. Технологията е следната - два сребърни електрода от сребро - 99% е чисто сребро и 23 до 27V DC. Oтделят се колоидални частици сребро - големина от порядъка на 0.01 до 1 микрона. Идеята ти да използваш сребърни лъжици е ОПАСНА. Не се знае какво е качеството на среброто, от което са направени лъжиците. Един път пробвах да правя колоидално сребро като използвах стари сребърни монети и едва не се отрових. БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ КАКВО ПИЕТЕ. Много опасни за организма са йоните на тежки метали.
teofilius:
Използването на сребърни лъжици за електроди, за получаване на жива и мъртва вода е твърде неподходящо. Първо - каква е гаранцията че среброто е чисто. Второ - бързо окисление. Трето- много бързо разлагане на такъв електрод а количеството сребро ще надхвърли многократно нормалните дози за пиене. Електродите трябва да са от електрически неутрални метали или проводници с почти нищожно разлагане. Такива са неръждаема стомана, титан, въгленов или графитен електрод.
Вече казах че живата - алкална вода е изключителен антиоксидант и разтворител. Тя няма да позволи ако в организма попадне и нищожно количество от електродите, да се усвои от клетките. Пиенето на жива вода предизвиква бързо изчистване на организма и клетките от токсини, тежки метали, отрови и др.
EDM electronics:
teofilius, а как е най-добре да се направи отделянето на живата от мъртвата вода? Разбрах, че с брезентов чохъл става добре но е за 2-3 пъти работа, или пък ако се изпира, както прави Кадуцеус.......................
Друг вариант има ли освен с чохъл от брезент? Ти как си го направил?
Vetap:
Неръждаемите стомани са също 1000 вида. Ако трябва да се използва нещо - това е неръждаема стомана предназначена за хранителни или медицински цели (има толкова много неръждаеми тенджери, чинии и чаши). Няма все пак 100% гаранция. В този свят всичко се обърка..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия