Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
teofilius:
При мен отделянето на двете води го правя с каолинов не гледжосан съд, за да е порест - тоест, да се мокри и пропуска тока. Може да се ползва и глинен. Така може да се ползва в течение на години без проблеми. Важно е след ползване да се съхранява на сухо. В противен случай алкалната влага от външната страна стимулира появата на плесени и потъмнява.
Интересното е че преди време някой от форума сподели за друг вариант. Преградата е обикновена непропускаща чаша. В нея се поставя единия от електродите. а другия е извън нея. Чашата и съда в който тя се поставя се напълват и двата, като водата е около половин сантиметър над горния ръб на чашата. Точно това пространство над ръба на чашата съединява електрически водата във нея и извън нея. Важно е само след активирането, чашата веднага да се вдигне за да не се получи в последствие смесване на двете води. Вместо чаша може да се ползва и какъвто и да е друг не метален съд - например буркан или нещо от пластмаса. В тази насока на мисли имам идея за поточен вариант на активатор за жива и мъртва вода, която най-вероятно ще осъществя скоро но за сега повече акцентувам върху свободната енергия.
Радeв:
Чудно ми е според вас дали ако катода е железен и водата се насити с железни йони ще е позлено за хора с нисък хемоглобин и анемия.
Като рецепта за недостиг на желязо съм чувал за набодена ябълка с гвоздеи, която след 24 часа се консумира.
Доп. Отделнето на живата от мъртвата вода със стъклена чашка на 5мм под нивото на водата. Преди време бях пробвал съд от филтрова хартия но пуска неприятни примеси във водата.
EDM electronics:
Радко, хубаво беше да се види, как си реализирал отделянето на живата от мъртвата вода.
sheki:
--- Цитат на: sheki в Февруари 24, 2009, 11:00:45 pm ---схемата според замерването ми не е с грец , консумираният ток е около 230мА
--- Край на цитат ---
Дойде време сам да опровергая писанията си, прежалих го тоз ДА3 и ето резултата, схемата наистина има грец но защо такова измерване направих ;D , явно нещо съм се заблудил, греца е KBU 610 , ето и снимки.
Dan Milan:
Пра баба ми преди много, много години като и исках вода за пиене, казваше така: Нали знаеш, че до прозореца има жива марна/слънчева/ вода. В къщи имахме тръбопровод, но водата за пиeне всеки ден се ходеше до един геран и се вадеше. Наливаше я в гарафа и сутрин при изгрев слънце, и вечер преди залез я държеше по половин час на прозореца. Ако обърнете внимание на рекламите на манастири, винаги се говори и за Аязмо с лековита вода. Пра баба ми почина на 98г. Така, че най простото нещо е ако има от къде да си наливате прясна изворна вода, достатъчно е да види Абалан/слънцето/ и да се структурира. Ето ви и малко старички неща за раздвижване на кръвта.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия