Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електроника в автомобили и мотоциклети

Регулатор за ламбда сонда (O2 sensor)

<< < (15/24) > >>

ndm:
MTM, чул съм да казваш, че винаги има първи път. А от време навреме освен притягането на болтовете трябва да СЕ приковават и дъските.

key5:
Големия комплекс компенсира недостига на ... капацитет.

Ю. Генчев отново подвежда читателите като твърди че съм казал че ще притягам стари болтове!!! Дори не съм казал "болтове". И това е Модератор!!!
Изрично казвам "отново" и се обръщам към администратора.
...
Лопат ви и на тримата болтьовете де крепят душамето на третия етаж.
Това че Генчев за пореден път  ми вменява думи не казани от мен си е чиста проба увеличаване на личния капитал.. ;)
В момента пазаря коледни подаръци от алиекспрес и се сетих и за вас. Харесал съм ви /хавлии за плажа/, но са само по една бройка от трите. Изберете си и посочете адрес и личния ви избор, където да ви ги изпратя.

ndm:

--- Цитат на: key5 в Октомври 14, 2019, 01:19:00 pm ---Повече няма да коментирам в тази тема.

--- Край на цитат ---
Та  „последното „ ти включване на какво СЕ дължи, на притягането или на приковаването, или и на двете, щот СЕ забелязва че си направил и трети вариант.

dmitarp:
щото егото е голямо нещо, непрекъснато трябва да се гъделичка и защитава

key5:

--- Цитат на: ndm в Октомври 16, 2019, 03:22:50 pm ---Та  „последното „ ти включване на какво СЕ дължи, на притягането или на приковаването, или и на двете, щот СЕ забелязва че си направил и трети вариант.

--- Край на цитат ---

Той третия вариант сега ми попадна пред очите:

BGN 24.82  40%СКИДКА | Сексуальное быстросохнущее пляжное банное полотенце Kuso Dick с рисунком, волшебное абсорбирующее домашнее текстильное полотенце для мужчин и женщин, банное полотенце для взрослых s
https://s.click.aliexpress.com/e/4XHxO2Ys

Три в едно.
Начин на ползване - според случая.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия