Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електроника в автомобили и мотоциклети
Регулатор за ламбда сонда (O2 sensor)
juliang:
Van, бъркаш двата датчика.
Като "барнеш" МАП сенозра, ти ще обогатиш или обедниш сместа, защото компа ще си мисли че в цилиндрите постъпва по-малко или повече въздух и ще отиде на друга колонка от таблицата. Но само след секунда ламбда сондата ще му каже че е в грешка и той ще се опита да коригира смесообразуването чрез добавяне на времена в "шорт трим" корекциите. Като "шорт трим" корекциите се задържат постоянно в + или в - дълго време, тази корекция вече ще се пренесе в "лонг трим" корекцията и при връщане към нормален режим двигателя ще работи кофти дълго време - докато лонг трим-а отново се върне към стойности, отговарящи на текущото гориво.
Такова извращение може да се ползва само в рамките на няколко секудни - примерно ако искаш да изкараш малко повече пауър от някой дизел при ускоряване, без да бърникаш из компютъра на колата. Именно това и правят т.нар. "пауър бокс"-ове, дет ги продават в нета:
Има и такива които бутат данните в другата посока и реализират икономия:
естествено всичко това са меко казано тъпи изпълнения, но явно има пазар и за тях...
key5:
Van, благодаря за разбирането - тъкмо вече мислех че положението в сайта е паталогичен пример за.... с две думи отчайващо.
Схемата която си посочил е грешна. Трябва да е само с едно рамо, както съм я посочил. И да се включва последователно на сензора само когато се използва алтернативно гориво или "добавки".
.... Драги Генчев, нямам думи. Убеден съм че и всеки който като мен се зачете в коментарите ти, ще си изгради лично мнение.
caduceus:
van
Благодаря за инфото, ще си поръчам такова нещо и ще го пробвам на някоя кола със байпасна програма на ламбдата + моя оптимизатор. Ако успеем да държим устойчиво сместа бедна на 25-30% сме решили проблема с близо 40% от колите с контролираща ламбдата защитна програма. Оптимизаторът ми позволява работа без детонации и неприятности до 30-35% по-бедна от нормалното смес. Който е видял, знае какво става при обикновена газова уредба ;) А при бензини и дизели екологията е тотална, освен че има икономия и мощност. При интерес ще пусна и допълнителни данни в моята си тема за това.
Key5
И на теб благодаря колега за постовете относно контрола на мап/маф сензора, много ми бяха полезни. Ще се радвам да обменим мнения и опит и на живо - пътувам често до Варна. А на колегата Юлиан това му е работата изглежда, да опонира на всичко :) Както е казал скорпионът, ужилил жабата дето го возела на гърба си насред реката и потъвали, а тя го питала "що така бе, нали ще умрем и двамата" - "ми просто това ми е в природата" ;D
Поздрави!
ndm:
Надушвате СЕ, навярно издавате някакви позивни като шумкарите и хоп заварката станалааа.
juliang:
Знам че всички много, ама много мразите да четете техническа документация. Но аз ще ви помъча малко, щот се спомена Мегаскуирт.
http://www.megamanual.com/v22manual/mfuel.htm
http://www.megamanual.com/v22manual/ve_tuner.pdf
Може би ще ви влезе мъничко в кратуните как точно работи компютъра на автомобила...
И този алхоритъм е валиден за ВСЕКИ автомобил с ЕКУ. Разликата е във някои коефициенти и ограничения, логиката е еднаква.
Кадуцей, маа му стара .... караш ме да си купя една такава кутийка и да я сложа в колата. Ще сваля живи данни от времената на дюзите и показанията на ламбда сондата на празен ход, ще дойда до Ловеч да я сложиш (да няма после "ма ти не си я монтирал правилно") и след това пак ще сваля живи данни, да видим дали ще има разлика ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия