Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електроника в автомобили и мотоциклети
Регулатор за ламбда сонда (O2 sensor)
key5:
Аз пак съм удивлен.
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2019, 12:44:17 am ---Докато совалките още летяха, НАСА имаха огромен проблем - Интел беше спрял да произвежда 8086 процесорите. А тия процесори бяха в бустерите, които падаха в океана...
--- Край на цитат ---
Както си я подкарал ще се върнем чак до 6800, Z80, 6502 ….. няма смисъл. От вола теле не излиза. :)
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2019, 12:44:17 am ---За USB-то - кажи ми едно ЕКУ което се връзва по USB към диагностиката. Не говоря за връзката между компютъра и диагностичния уред, а за връзка между ЕКУ-то и диагностичния уред.
--- Край на цитат ---
Това само ти го твърдиш!!! - Отново. От моя страна беше само вметване че USART-а като стандарт умишлено от години не го монтирват в компютрите, и опитват да го подменят с USB.
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2019, 12:44:17 am ---Кажи ми само един промишен контролер, който да комуникира с USB вътрешно с някаква друга система.
--- Край на цитат ---
Преведи написаното от теб ако обичаш. Вътрешна комуникация, но с външна система и то през входно-изходен порт?
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2019, 12:44:17 am ---Цялата индустрия продължава да стои на канбъс комуникация, и има причина за това. Ма ти оставям за домашно да разбереш защо.
--- Край на цитат ---
Много взе да се изхвърляш, явно само за кенбъс си чувал? А-да, защото се използва в транспорта и това е предела, щом не си чувал че промишлените CPU-та работят и по RS232, RS485, TCP/IP, и т.н. Кенбъса /да те открехна/ при многоточкова система не е за предпочитане, ето защо едни от най-разпространените в промишленоста са вторият и третия които съм посочил. Малко хора могат да ти покажат такъв скрийншот от комп-а си, и помни че едно е да си чел и чувал, а друго е да го работиш. ;)
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2019, 12:44:17 am ---А 32768 херца за програмистите е същото каквото е 1 килохерц (или 1 мегахерц) за другите "нормални" хора. И не случайно кристала е точно с тая честота. Точно за да може да се работи в секунди по-лесно. Ма и това е доста трудно да се досетиш...
--- Край на цитат ---
Верно бре, ма въобще не се светнах. Дори съм го написал, от където ти си го прочел за да го напишеш!!! Умно.
--- Цитат на: key5 в Октомври 21, 2019, 10:35:38 pm ---А използването на кварц с честота 32,768kHz говори само едно - че програмиста още не е умеел да смята времената на таймерите и прекъсванията и за най-лесно ги свежда до 1сек защото тези кварцове се използват единствено за часовници и като втори, в някои системи.
--- Край на цитат ---
Нали? ... :))
EDM electronics:
--- Цитат на: van в Октомври 22, 2019, 12:02:09 pm ---Благодаря Кей,
EDM как да "фикснем" бъга, така ?
щото четох вчера китайското Ogo Know-How: ползвали двоен превключвател явно ще трябва от по-скъпите двойни черни реленца.
* Double Pole bypass switch for complete isolation when not in use, unlike many units which use only a single pole switch, or no bypass switch at all.
--- Край на цитат ---
Извинявам се предварително!
"От бъг е" не е коментар по темата, защото не съм компетентен по нея. Просто ми дублира долния пост.
Нека някой друг да отговори, който е наясно с тия сонди.
Аз гледам да не си пълня главата с ненужна информация, защото не ми се занимава с коли, само когато неволята ме застави.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 22, 2019, 11:46:43 am ---Но, ако трябва да бъдем честни, точно този филтър с нищо не предпазва околната среда. Той само събира саждите и другите твърди частици в лабиринтите си /себе си/, като един резервоар и ги изхвърля в извънградски условия, когато колата премине в режим на постоянна скорост на автопилот - сама включва изхвърляне на частиците. Т.е. той предпазва само града от боклуците, не и околната среда.
--- Край на цитат ---
Не. Този филтър събира саждите и когато се включи режим "почистване" умишлено вкарва повече гориво в цилиндрите за да вдигне температурата в него. Тогава тези сажди изгарят. А изгарянето не е възможно при градско каране, защото обикновено там оборотите са ниски, съответно и температурата на изгорелите газове е ниска.
Реално от двигателя не излизат никакви твърди частици, тъй като няма откъде да дойдат. "Твърдите частици" са точно сажди, въглерод на който не му е стигнала температурата за да се окисли.
juliang:
--- Цитат на: key5 в Октомври 22, 2019, 12:26:52 pm ---Малко хора могат да ти покажат такъв скрийншот от комп-а си, и помни че едно е да си чел и чувал, а друго е да го работиш. ;)
--- Край на цитат ---
Абе виждАли сме туй-онуй, даже сега се опитвам да натикам една голяма логика в един малък контролер ... ма май няма да се събере, та се чудя дали да вържа още един като екстеншън или изобщо да не се мъча с Данфос-а...
Та и това ми се налага да работя покрай другите неща - колите, горелките, проектирането... Направо съм една всестранно развита личност :)
key5:
Данфос са специализирани в КИП апаратура и датчици, а този вижъл който си подхванал е предвиден не за програмисти, а за малки фирми чийто технически персонал обслужва поддръжката, да може без айти специалисти да направи някакъв минимум на достатъчно гъвкава автоматизация. Сигурен съм че се справяш много добре.
Има разлика обаче между логически релета и логически контролери.
Дерзай с АВР-ите на котлите и гледай да не изкипи млякото.
;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия