Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
VW Голф - електричка
prp:
Здравей eltransbg поздравление за успеха, радвам че сте постигнали много според мен.
Имам един голф 1 с изваден двигател( преместен е на един пасат)
Колко ще ми излезе според теб да го направя на електроавтомобил?
Голфа беше с дизелов двигател, всичко друго му е там купето му само е малко изгнило.
prp:
Една идея докато се рових в друг форум - вместо батерия да се използва трифазен дизелов генератор и трифазен асинхронен електромотор 380v. Може би има резон понеже така ще се използва кпд-то на ел двигателя и ще може да се монтира на по-голям автомобил - джип например. Автора твърди че му харчело 0,9 л /100 км което звучи доста добре.
***редакция от модератор - посоченият линк не бе към форум, а към ценова листа на сайт.
Ще се радвам да прочета вашите мнения.
mzk:
Идеята не е нова и е доста добра според мен. Писал съм преди време да се комбинира хибрид - агрегат на газ (най-евтино гориво) с електромотор. Локомотивите и крановете на пристанището в Бургас знам, че работят на този принцип.
zmiori:
Найстина колега я дай малко повече цени на батерии на контролери и ел. мотор.
А за отопление през зимата порвери за "печка" от ЗАЗ работи на бензин около 800-900 грама на час при макцимално натоварване, разбирасе че и малко точец ще дръпне.
А иначе поклон на такива като теб. Трудно е да направиш от нищо НЕЩО. Ама от нещо НИЩО е много лесно.
krazz
Добре че не ползваш велосипед че и той няма парно и климатик даже и дизелов мотор няма, а себестойноста на 1 км. нямакак да се сметне /по-точно няма лесен начин/.
Що има хора дет се чудят как само да оплюят труда на другите.
alextrif:
Здравейте, всички който нямат сън и искат да променят света. Пиша тук за да задам въпрос. А той е, каде отива топлината от ел. двигателя и батерийте? Не би ли могла тя да бъде използвана за отопление на купето! Нужно ли е на акумулаторите, допълнителна топлина при ниски температури за да работят ефективно, и как би могло да се направи въздушно или водно отопление на електромобила, така че разхода не ел.енергия да бъде минимален. Идета ми е, че за времето на зареждане на батериите, би могло да се използва и за зареждане на бойлер или друго устройство, което във впоследствие да отдава тази топлина.
И още един въпрос. Какви контролери са подходящи за 144V двигател и как работи с такива имащи по-малък волтаж.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия