Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
VW Голф - електричка
vitan:
--- Цитат на: alextrif в Декември 16, 2010, 10:10:30 am --- Какви контролери са подходящи за 144V двигател и как работи с такива имащи по-малък волтаж.
--- Край на цитат ---
Прецизирай въпроса.
На Tesla motors батериите са в нещо като гилзи от патрони, че при яка консумация (много висока скорост), ако гръмнат - да няма големи поражения. Но пък стават много по-тежки.
Това за топлината от мотора и батериите - иска топлообменници, т.е. това е плюс ( и печалба ).
Минуса е, че тежат (КПД на возилото пада), още пари и заемат място.
Всяко добро проектиране е тънък баланс между плюсовете и минусите :) ( и аз като Гецата: еййй, каква умнотия :) )
Seeker:
Едно време нямаше климатици за охлаждане на купето - за целта се ползваха прозорците :) , но отоплението никога не е било под въпрос. При - 10 градуса е доста противно да се кара кола без отопление, най-малкото защото се заледяват стъклата. При работа на ел.двигателя, регулатора и батериите неминуемо се отделя топлина и тя трябва да се отвежда някъде, може би чрез топлообменник въздух-въздух да се обдухват основно стъклата и краката на екипажа. Може охлаждащия въздух да се вкара директно в купето , но не е здравословно да се дишат газовете от акумулаторите, било то литиеви. При КПД на цялата система от 75-80% , отделената топлина е 15-20% от моментната мощност. При катерене на баир ще отделя достатъчно топлина, но на прав хоризонтален участък тази топлина няма да достига за поддържане на нормални условия в купето. Второ- 50% от стените на купето са стъкла - там топлообмена с околната среда не се възпрепятства и цялото топло бяга. Стъклата могат да се направят с вградени електроотоплители против заледяване или изпотяване, ама ще харчи допълнително енергия.
Остава стария въпрос - "Откъде да вземем достатъчно енергия?" , а не как да използваме наличната.
alextrif:
Идеята ми, е да се използва максимално, това което сега го губим. Бойлер който да се подгрява от ел.мрежата, когато колата се захранва и да отдава във впоследствие. Антифриза да циркулира с помоща на водна помпа и да отнема останалата от ел. двигателя,контролер, батерий излишна топлина, и която да отдава в купето. Така ние пестим от това, което е като енергия в електромобила. Имаше вариант да се затопля с газ.
Прочетох че Голфа се движи с контролер на 96 волта и двигател на 144волта, нека да го обсъдим -от към тегло,финанси и ефективност. Разликата в цената на двата контролера голяма. Така и батериите са по-малко. DC двигател е, каква е опасността за него?
Радeв:
Обикновенно топлото идва от водната охладителна система, а при трабанчетата от 2-рото гърне. ;D
1. Най-лесното решение е да си направиш 2-3 духалки 200W насочени към предното стъкло с вентилатори за PC. Даже продаваха такива, но са за 12V.
2. Нагревателни ленти на предното стъкло.
3. Локално парно на пропан бутан, ще си имаш топло без да товариш батериите и да намаляваш пробега.
4. Стъклопакет и саниране.
5. От тавана да висят маски за дишане с маркучи отиваши извън купето, така хората като дишат няма да кондензира по стъклата.
6. Всички да дишат през шал/маска, и така се ограничава отделянето на влага във въздуха. Това при мен работи до загряване на парното. ;)
mzk:
Изписаха се безкрай глупости по тази тема.
Аз предлагам да ми дадете една електричка, която да прави 3 лв /100 км разход, пък майната му на парното и на предното стъкло.
1. Моята кола и без това загрява за 1/2 от пътя, който съм поел (градско).
2. Проблемите със стъклото се решават само и единствено с вентилатора. Ако трябваше да го обдухваме с топъл въздух през цялото време, всяка сутрин половината от колите щяха да са блъснати по стълбовете.
Хайде дайте ми една електричка, ще си я карам с шапката и ръкавиците, пък вие тук коментирайте останалото.
Това, което е проблем, е цената на акумулаторите. След консултация с eltransbg, се оказа, че е най-скъпият елемент. Моторът се оказа най-евтин. Нужни са инвестиции за електрониката за зареждане на акумулаторите и контролера на мотора. Последните могат да се сглобят и саморъчно (заслужава си, при цена още няколкохиляди за електроника).
Вторият проблем е пробега.
Решението, което ми се върти в главата от години (виж стари мнения) е хибрид - електрогенератор (4-5 кВт), който работи на постоянни обороти (разбирай максимална ефективност във вески момент от времето). Може да е дизелов, или бензинов с пропан-бутан. Той от своя страна ще зарежда акумулатори. Цената на такъв генератор е до няколкостотин лева.
-------------
Към колегата C2H5OH ще кажа, че препинателните знаци се долепват до думата. Това е елементарно правило при боравенето с компютри и пишещи машини. Интервал се поставя след тях.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия