Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
VW Голф - електричка
Strashimir:
Как се държи след големите студове колата? Има ли проблеми с акумулаторите, двигателя и ходовата част? Карахте ли я изобщо през студа?
mzk:
Началото на 2006-та, когато се захванах с този форум, мислех, че СЕ ще дойде много скоро. Е, въпреки разходите, СЕ все още няма. Има трупане на знания. Но ти, ако вярваш, и ако си сигурен, че за цената на акумулаторите би могъл да сътвориш едно работещо самозахранващо се Капанадзе - заповядай :) Вариант е, според мен, да се намали броя на акумулаторите и да се комбинира с малък бензинов/газов електрогенератор (2-3 кВт). Може би колегата eltransbg ще се намеси и ще обясни какво е положението с агрегатите за ток.
prp:
--- Цитат на: mzk в Януари 31, 2011, 09:50:13 pm ---Началото на 2006-та, когато се захванах с този форум, мислех, че СЕ ще дойде много скоро. Е, въпреки разходите, СЕ все още няма. Има трупане на знания. Но ти, ако вярваш, и ако си сигурен, че за цената на акумулаторите би могъл да сътвориш едно работещо самозахранващо се Капанадзе - заповядай :) Вариант е, според мен, да се намали броя на акумулаторите и да се комбинира с малък бензинов/газов електрогенератор (2-3 кВт). Може би колегата eltransbg ще се намеси и ще обясни какво е положението с агрегатите за ток.
--- Край на цитат ---
И според мен реализацията с батерии не е много удачна поради факта, че автомобила ще изърви малко километри и трябва да имаш собствен гараж където да зареждаш батериите понеже тежат доста а да пускаш кабел от апартамента до колата не е много добра идея а колко хора разполагат с гараж? Явно елтрансбг доколкото разбрах от сайта им предпочита да завърти бизнес като представител на китайските батерии отколкото да експериментира с хибриди.
Dex:
Малък бензинов генератор Хонда, може да се пригоди, да захранва батериите. Ако се направят две двойки батерии и се редуват, като се зареждат в движение, ще се получи добре. КПД-то ще е високо.
eltransbg:
Спор няма - ако се добави малко генераторче ще се решат много проблеми - включително за отоплението през зимата и ограничения пробег.
Но самото смесване на две или повече системи не ми допада.
Харесва ми например в пъти повече Leaf-a на Nissan, отколкото Volt-a на Шевролет.
За Волт-а все още се спори дали е електрически автомобил с "увеличен пробег" или си е хибрид...
Някъде бях чел едно изказване на представител на Нисан от сорта: "Електрическия автомобил няма ауспух!"
Така трябва и да си бъдат нещата.
Най-вероятно в бъдеще ще реша проблема с пробега като просто добавя още батерии или подменя тези с други с по-голям капацитет.
Варианти много ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия