Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

КФС – коректор на функционалното състояние

<< < (4/10) > >>

Dex:
Ще ви дам поле за експерименти.
Купете си феритен пръстен. Аз ползвам такъв с диаметър 8мм. Сложете го на метална пластина свързана към плюса на генератор на цифров сигнал с честота примерно 10000 херца. На пластината сложете някакви билки, от чийто ефект смятате, че имате нужда.
Пуснете генератора за 5 минути. След това си окачете пръстена на връв, така че да стои на нивото на четвърта чакра. Носете го поне 2 месеца. Не мокрете пръстена и го презареждайте на 2 седмици.
Не е задължително даже да ползвате билки или бикови тинктури или извлеци. Можете само да им напишете имената на листче и него да сложите на пластината. Аз ползвам номерата на няколко билкови еликсира на Хлебаров. Какви са резултатите при мен, няма да споделям, нито ще навлизам в теории, само ще кажа, че от 6 месеца си нося пръстенчето и не смятам да се разделям с него. Постановката е лично мое изобретение. Успех .

Петрунка:
Фактът, че повече от година знам за КФС, но ги купих чак сега, вече говори и за моето все още неопределенно към  тях отношение. След време ще съобщя за резултатите, каквито и да са. Работата е там,  че от  октомври 2003 година съдбата ми даде шанс да променя живота си, и благодарение  на 4 капсули със 100% натурални  два продукта,  и  две супени лъжици с вода, обогатена с йони на йод – ежедневно,  аз считам,  че моят организъм сутрин получава най-необходимото  и ми дава възможност да живея без  химии и лекарства, и надявам се, още дълги години. Но това е друга история.

За водата:  ЗА ДА ПОМОГАТЕ  НА СВОЯ ОРГАНИЗЪМ ДА СЕ ЧИСТИ ОТ ТОКСИНИ 4 пъти – сутрин след сън, около 12 ч.,  около 16 ч. и около 20 ч.  трябва да се изпиват  по 2 чаши вода, с интервал  между  тях от  30 минути. Тези умни-разумни съвети са се появили много преди  Кольцов да  е разработил своите  КФС.  В дадения случай той предлага под празната чаша да се държи пластина, докато се налива водата, или просто чашата да постои няколко минути на тази пластина, за да може водата да се структурира.
Здраве и късмет!

http://kfst.ru/vazhny-li-patenty-i-sertifikaty.html#more-133         патенти

EDM electronics:

--- Цитат на: Петрунка в Февруари 05, 2011, 08:33:48 pm ---...... благодарение  на 4 капсули със 100% натурални  два продукта,  и  две супени лъжици с вода, обогатена с йони на йод – ежедневно,  аз считам,  че моят организъм сутрин получава най-необходимото  и ми дава възможност да живея без  химии и лекарства........
--- Край на цитат ---

Петрунке, кои са тия 100% натурални чудодейни продукти?

--- Цитат на: Петрунка в Февруари 05, 2011, 08:33:48 pm ---За водата:  ЗА ДА ПОМОГАТЕ  НА СВОЯ ОРГАНИЗЪМ ДА СЕ ЧИСТИ ОТ ТОКСИНИ 4 пъти – сутрин след сън, около 12 ч.,  около 16 ч. и около 20 ч.  трябва да се изпиват  по 2 чаши вода, с интервал  между  тях от  30 минути. Тези умни-разумни съвети са се появили много преди  Кольцов да  е разработил своите  .....

--- Край на цитат ---

Ша' ма извиниш, ама от години пия споменатото от теб количество вода, дори в повече, но не съм забелязал изчистване на токсините, дори няма никакви индиции. Казвам го, защото от 10-тина години редовно гладувам по 3-5-10-25 дни и съм наясно що е туй изхвърляне на отрови от организма.

Не се заблуждавай с водата и токсините. Мой колега пие по 3-4 л. вода дневно, дори повече, а е пълен с токсини. Човек, който живее здравословно и няма токсини си личи по телосложението, кожата и т.н...............вероятно с пиенето на водата сутрин трябва да се спомене и да не се закусва, първата храна да е на обяд. Трябва да не се пуши, пие, дисциплина в храненето и т.н.

Ако човек не пости, забрави за изхвърляне на токсините.............лесно няма.....

Петрунка:
Ох! Даже не знам какво да напиша. Аз съм едно стройно водолейче почти на 62.  Моята приятелка  непрекъснато пости, но нейните килограми са два пъти повече от моите. Токсините провоцират ръст на мазните клетки и тъкани. В такива случай  щитовидната  жлеза непълноценно работи поради дефицит на йод… Аз не закусвам. Да,  с водораслите и коластрата  сутрин изпивам  две чаши вода. Да, храната трябва да бъде от 12 ч. до 20 ч.,  и главното е  към парчето месо да има три пъти повече салати. Но аз нямам никакви ограничения, и вечер мога и много късно да ям.
Ако човек има силен имунитет и вирусите не го плашат, т.е не боледува  – за мен това е критерий, че  клетките и междуклетъчното пространство са чисти, без токсини. Всички човешки страдания са заради интоксикацията на организма. Водата просто помага да се изкарват. Добавяйте и сок на лимон - токсините имат кисъл профил, а лимонът и всички растителни продукти - алкален.

Dex:
 По въпроса за йодът, който беше споменат, искам да кажа, че е абсолютно безполезен, ако се приема без Селен. Приемът на Йод, винаги, трябва да бъде заедно със Селен иначе не се усвоява. И се чудя що за лаици са тези хора, които предлагат разни добавки, а даже на знаят, как да бъдат комбинирани, за да има ефект.

--- Цитат ---Всички човешки страдания са заради интоксикацията на организма
--- Край на цитат ---
Интоксикацията е следствие, а не причина. Първото, което се интоксицира е вашата душа. След това, тази интоксикация соматизира на физическо ниво. Така душата ни "говори" на нейния си език, че нещо не е наред в начина ни на мислене.Това е причината, двама души да имат еднаква диета, а да им се отразява различно. Това е и причината всяка терапия или метод, да са дискредитирани, защото не работят на 100%, при всички хора в частност "КФС".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия