Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
EDM electronics:
--- Цитат на: dymelsoft в Ноември 01, 2016, 08:24:41 pm ---EDM electronics, ако смяташ че съм изразил "една конспиративна теория" то тогава замисли се коя е по логична. Твоята версия или моята. Да не говорим, че моята е и по-евтина за реализация. Измислям си някаква глупост от сорта "земята е плоска". Правя клипове, набирам съмишленици и правя "кинти" от брой гледания, и т.н. Човека направил тази простотия https://www.youtube.com/watch?v=d9TpRfDdyU0 има скромните 142 милиона гледания, ти сам прецени колко пари е натрупал от това. Съжалявам но трудно правя разлика между този клип и всички на тема "кемтрейлс". Пък може би защото съм прост. Знам ли? ;)
--- Край на цитат ---
Тя темата с кемтрайлс много прилича на тази с ваксините. Знаем много случаи на заболели от ваксини, в такива в които се намират тежки метали, такива които са специални за едни хора, а за други те са по-други, също като съставките на кока-кола в САЩ и у нас, но именно поради същата тази твоя логика не е доказано и възприето, че много често ваксините увреждат здравето на човека пожизнено.
Предполагам повечето от вас не са конспиратори, но когато дойде ред да си ваксинирате децата, се замисляте за теориите на конспираторите нали, ами ако са били прави? Същата е аналогията с кемтрайлс.
dymelsoft:
Аааа, EDM electronics недей така. "Тя темата с кемтрайлс много прилича на тази с ваксините."
Съжалявам ама няма нищо общо това да ти инжектирам директно в теб поливалентна ваксина представляваща най-чистата форма на ГМО и да те "ръся" с нещо си от 10 000 метра височина. Аналогията някак си не ти се получава.
Ето малко инфо относно съвременните ваксини :
"Съвременните ваксини използват някои по-сложни принципи за да действат по-ефективно:
Конюгация (свързване) - някои алергени или болестотворни агенти са много слабо имуногенни, не могат да предизвикат имунна активност даже и внесени в организма, тогава те се свързват например с имуноактивен токсин и покрай него имунната активност започва да се проявява и спрямо тях.
Рекомбинация - чрез генно модифициране на определени организми могат да се дадат характеристики на други или да започнат да произвеждат допълнителни протеини и токсини. Така се симулира комплексен инфекциозен процес и успоредно с това организмът се стимулира да реагира комплексно.
ДНК ваксинация - нов, в момента развиващ се метод. Имитира вирусно действие, ДНК на болестотворен фактор се модифицира да произвежда специфичен протеин и се въвежда в клетката. Клетката започва да произвежда протеина, разпознаван от тялото като опасен,и започва да го натрупва около себе си, провокирайки имунна реакция. Имунната защита на организма реагира остро, атакувайки клетката, унищожавайки протеина, но тя започва да разпознава и болестотворният фактор."
Мнението на много специалисти в здравната сфера е, че тези ваксини са опасни за човека дотолкова, че сложната им структура надхвърля естествения еволюционен процес на организма и са истинска бомба за имунната система. Ползите и вредите от ваксините, не са въпрос на някаква конспирация.
EDM electronics:
Виж, dymelsoft, приключих за днес, много ми дойде.
Съгласен съм с теб за това което си написал с ваксините, неправилно си ме разбрал, но каква е ползата да продължаваме по-нататък спора? Взаимно да се убедим в нещо си ли? Мир да има, ти мислиш логично и правилно, аз не, предавам се, дано се успокоиш.
Аз спирам дотук. Доста енергия хвърлих в бездънната яма на Интернет за тоя дето духа. Който иска да завърта ръчката на латерната и да продължава нататък...
RUS:
Мен лично ме радва че има и мислещи хора сред нас , а не само консуматори да преповтарят лъжи и клишета родени от болните мозъци отвъд океана.
Бъдете по критични към това което ви се поднася услужливо и наготово най вече...
Аtos:
Хм...забавно...
Около посочената 1980-та година, както вече споменах, не съм забелязвал неразсейващи се следи, за часове говоря, не за 30-40 минути, а съм наблюдавал доста!
Вижте сега, че се пръска, ясно е, това е факт! Да го отричаме е все едно да си завираме главите в пясъка!
Още повече, че хАмерика си го признава официално (представете си от колко години е вече, за да се признае чак сега).
Те не признават реални неща, та какво остава да си признаят за нещо нереално? Замисля ли се изобщо някой от вас?
Че се пръска с цел промяна на параметрите на йоносферата - и това е факт!
Разликата е в системите, американската ХААРП има нужда от по-добре "опроводена" йоносфера за работата си, докато руската СУРА е на друг принцип и не разчита на пръскане!
Смешен е въпросът на Юлиан - кого пръскали над океаните?
Ами, Юлиане...и там имало атмосфера, бре...тъй поне съм чувал?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия