Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
PyroVeso:
Май трябва да съберем малко пари и наистина да пратим EDM за няколко седмици на командировка в Русия. Хем да влезе в час с тамошните дела, хем да види и там "кемтрейлса" над Москва, та да вземе най-накрая да се успокои... :)
Не, сериозно, точен пич си иначе, ма тая част от нещата много сериозно ти куца...
dymelsoft:
PyroVeso, ако не е много нахално от моя страна, да включите и мен в тази командировка до Русия :-[ ;)
piton2012:
dymelsoft, ако си вземете и Atos, аз също ще се включа с някоя рубла.
EDM electronics:
--- Цитат на: PyroVeso в Ноември 02, 2016, 07:39:50 am ---Май трябва да съберем малко пари и наистина да пратим EDM за няколко седмици на командировка в Русия. Хем да влезе в час с тамошните дела, хем да види и там "кемтрейлса" над Москва, та да вземе най-накрая да се успокои... :)
Не, сериозно, точен пич си иначе, ма тая част от нещата много сериозно ти куца...
--- Край на цитат ---
Н.п., никога не съм ходил в Русия, ама може ли поне да ме пратите в Санк Петербург, че ми е мечта, а е най-скъпата дестинация. Ще докладвам във форума за наличието на руски кемтрейли.
Ще давам банкова сметка за спонсорите... :D
ndm:
И к’во ся, никой не си спомня последното пръскане. Май ли беше гальба юни. Не, те не пръскаха срещу дерматита на мнимата крава или нещо друго скълапено. Те пръскаха нас , а индикатора бяха пчелите. А после нали знаете, че отпускат и помощи на пчеларите за напудренето. А да и за всеки случай у наше село пръскаха двуразово. Който не е гледал авиошоуто да се моли догодина да намерят някоя умряла патка да я изледват и веднага ще обявят следващото къпане, по телевизора естесвено. Ама, нали знаете веднъж кажат ли,че ще има дезинфекция нема лабаво.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия