Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (24/66) > >>

Аtos:
Е, точно тук си в грешка!

edin:

--- Цитат ---Мисля, че това обяснява всичките спорове тъдява има ли мръсотия в самолетните следи и има ли тя почва у нас!
--- Край на цитат ---

А твоя човек, видял ли е през нощта следите и с какво? Някакви специални очила или? Логичен е въпросът, защо през деня не са се наблюдавали такива мъгли, при толкова много бели черти, снимани и поствани из нета. Знаеш ли какво е спектрален анализ на коса? Нарязват ти косата на малки късчета и всяко се изследва в спектрометър. Така се вижда, назад във времето, какво си ял, пил и дишал, докато косъма е израствал.
За мен, който верва в хемтрейл е много заблуден човек. И аз не знам, какви са подсъзнателните причини, толкова хора да вярват в тези неща. Голям шум, а до сега не съм видял нито един анализ на въздуха, който да показва, алуминий, барий, стронции или някакви сериозни хим. съединения. Ей така, за спорта да бяха показали един анализ на въздуха, от еди коя си лаболатория, от къде и кога е взета пробата и прочее, за да ДОКАЖАТ на света, че има нещо лошо. Фактическата обстановка обаче е точно наопаки. Няма лаб. изледвания, няма ясни резултати, а само едни истерични викове в уеб пространството. Някой нещо видял, ама не разбрал.

Аtos:
edin и кой очакваш да го публикува тоя анализ?
Къде да го видиш, по телевизията ли?
Или очакваш всеки от нас, който е наблюдавал подобните процеси и се е убедил ЛИЧНО че са факт, да разполага с частна лаборатория ли, що ли?
Или мислиш, че оторизираните лаборатории са независими и "неманипулируеми"?
Не допускам, че си толкова наивен, наистина...

Писал съм го много пъти - РАЗБЕРЕТЕ, не може по едно и също време да наблюдаваш 5 самолета на сходна височина и двата да имат разсейваща се следа за 15 минути, а останалите три да стоят часове!
И не ме подценявайте, че не съм отчел посока, височина, скорост и т.н. някои бяха в еднаква посока даже!

svetlio760:
Моите наблюдения сочат, че преди разваляне на времето и дъждове, винаги ги има.
Имаше една сушева година преди 5-6 години, ще си я спомните ако се замислите, тогава целенасочено гледах да видя някоя случайна диря, обаче йок! Появиха се изневиделица, яка буря и засушаването кандиса. През войната в Македония, когато ЕС пращаше самолети там над нашето село беше нонстоп мрежа- него лято страдах от зверска мигрена и изсъхна крушата, която си спомнях от малък, а всякакви видове реколти дадоха неестествено малко.
Нямам спомен дали и пчелите не го отнесоха.
А нещата с тоя приятел са такива- ако той ме лъже, лъжа ви и аз.

juliang:

--- Цитат на: atos в Февруари 26, 2017, 06:02:58 pm ---edin и кой очакваш да го публикува тоя анализ?
Къде да го видиш, по телевизията ли?
Или очакваш всеки от нас, който е наблюдавал подобните процеси и се е убедил ЛИЧНО че са факт, да разполага с частна лаборатория ли, що ли?
Или мислиш, че оторизираните лаборатории са независими и "неманипулируеми"?
Не допускам, че си толкова наивен, наистина...

Писал съм го много пъти - РАЗБЕРЕТЕ, не може по едно и също време да наблюдаваш 5 самолета на сходна височина и двата да имат разсейваща се следа за 15 минути, а останалите три да стоят часове!
И не ме подценявайте, че не съм отчел посока, височина, скорост и т.н. някои бяха в еднаква посока даже!

--- Край на цитат ---
Не може това да стои във въздиха, а да не пада на стъклото и покрива на колата. Взимаш една стерилна марля или кърпичка, избърсваш стоялата 2 дена на открито кола, и носиш марлята в лаборатория. Частна лаборатория. Не обясняваш откъде си взел пробата, просто питаш "Колко ще ми струва да ми кажете какво има тук?". Може да не е оторизирана, може да е на приятелче, на познат, в някой завод или болница.
Как мислиш, дали никой по тоя свят не се е сетил да го направи?
А дали може два самолета да летят близо и да имат различна среда - разбира се че може. Питай някой парапланерист или парашутист колко е широк един "комин" който ползват да наберат височина. Има течения, които са широки само няколко десетки метра и вътре и отвън тях параметрите на въздуха са много различни.
Другото е че при крейсерски полет на пътнически самолети разстояние от 500 метра е "на една боя разстояние" и пилота трябва да има наистина основателна причина да се приближава толкова опасно близо до друг самолет. Обикновено дистанцията е не по-малка от 1 км.

Визуализация на процеса по "спиране и пускане на пръскането":
https://www.youtube.com/watch?v=2PWvLwNGLdM

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия