Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (25/66) > >>

edin:

--- Цитат на: atos в Февруари 26, 2017, 06:02:58 pm ---edin и кой очакваш да го публикува тоя анализ?
Къде да го видиш, по телевизията ли?
Или очакваш всеки от нас, който е наблюдавал подобните процеси и се е убедил ЛИЧНО че са факт, да разполага с частна лаборатория ли, що ли?
Или мислиш, че оторизираните лаборатории са независими и "неманипулируеми"?
Не допускам, че си толкова наивен, наистина...

Писал съм го много пъти - РАЗБЕРЕТЕ, не може по едно и също време да наблюдаваш 5 самолета на сходна височина и двата да имат разсейваща се следа за 15 минути, а останалите три да стоят часове!
И не ме подценявайте, че не съм отчел посока, височина, скорост и т.н. някои бяха в еднаква посока даже!

--- Край на цитат ---

Има хиляди независими лаболатории, а дори и в някой технически университет може да се направи, спектрален анализ, но да се твърди, че всички лаболатории в света са под егидата на конспираторите е наивно. Дяволът не е толкова черен ;)
Май сте забравили, че оня  серсемин Еленко Ангелов, направи някакви анализи на почва от София и се оказа, че сам се закопа. Всичко си беше в нормите. ОК???? Земята е плоска, да не забравите ;)

svetlio760:
След забърсване на стъклото с пръст или салфетка ми е една такава неопределен цвят ръката после избиваща към прашно тъмно такова.
 Това със спектралния анализ на косата е правено- показва високи стойности на алуминии, барий, магнезии и др. е, разбира се не тук, не съм го правил аз, показват го по филмчетата. 
Магнезия участва в съсирването на кръвта, там не може да се сбърка. Болестите на вените, разширени вени варици, спуквания и прочие са главоломно скочили през последните 30-40 години! Аз съм си направил изводите, не влизам в спора, за това не давам линкове към замундата да гледате, защото не ми се търси, но нещата са такива.
В едно от тези филмчета дъщерята на един старец се чуди откъде накъде баща й на 90 години е починал от натравяне с алуминий- казали и, че е за дето пил по много стекчета от тия, металните кутийки. Тя казала, че той си е на острова в селото там откак е роден, а те там не пият от такива кутийки! Ония вдигнали рамене и толкоз.
Вярно е, че спора не е дали ги има, а по колко са и защо! Обясняват го с борбата срещу глобалното затопляне, а глобално затопляне няма. Има 11 годишна цикличност на слънцето, или слънчеви сезони.
Кемтреилсите не могат да затоплят или да охладят планетата, но могат да отнемат междинните сезони- пролетта и есента, могат да направят урагана "Катрина", могат да помогнат на ХААРП да работи по- добре, да влияят на климата до толкова, че да предизвикват засушавания, защото се разваля аерозолния баланс на атмосферата във високите и слоеве, а от там и образуването на облаци и влага, а от там и като направят мрежата от аерозолите и има няма ден- два дъжда готов.
Ако влажността е ниска или времето е студено, падат мъгли. Тая зима почти нямаше кемтрейлси за разлика от миналата- виждате разликата- миналата бяха мъгли- тази беше сняг!

edin:
Аз така и не разбрах, какво е общото, между хемтрейл и бира в кутийки, ама как да е. Не ми се дискутира. Не ми е интересно.

Коев:
Състоянието на времето и климата е твърде непостоянно и разнообразно в цялата земна атмосфера. Това е една от особеностите, отличаваща земната атмосфера от атмосферите на другите планети, където възникнали веднъж атмосферни образувания/ бури, циклони, антициклони/, траят седмици, месеци, дори стотици години/Юпитер, Сатурн и др./
Всякакви опити да се твърди, че ще има трайно затопляне, или трайно застудяване за период повече от месец, конкретно за зимния период , са твърде несигурни, направо празни приказки.
Три поредни зими валежите в нашия район падаха като дъжд основно, а сняг валеше само един или два пъти за цялата зима, като се задържаше най-много за два-три дни, температурите не падаха под минус 10 градуса.
Тази зима цял месец/януари/ ни поднесе субполярни снеговалежи, студове от -15-20°и големия сечко здраво ни посече, така да се каже.     

Може да имат нещо общо с това кемтрейлсите, един вид ''невидима и необявена, тайна военна интервенция'', за икономическо изтощаване на някоя държава с предимно мека зима... може би такива са вече модерните военни интервенции извършвани от ''великите военни сили'',
А може тази неприятна зима да е просто една от многото

Коев:
Една от многото нямаща нищо общо с изминалите предишни зими, просто резултат от отклоняване на студен полярен фронт на юг, под натиска на влажен атлантически фронт идващ от запад.
Случаен, или предизвикан климатичен ''ефект на пеперудата'', не мога да твърдя нищо, но вече си знам, че през зимата трябва да съм подготвен за малка ''ледена епоха'' :-\

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия