Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (29/66) > >>

krasias:
 june1900, не се хващай за думата аз не съм метеоролог, аз наблюдавам нещата. И разбира се очаквам да чуя от по запознатите с кемптрейлса колеги, защо при този трафик на самолети при мен миналата година беше такава суша че трябваше да поливам през ден за да не ми изсъхне градината. Ето ти казваш че пръскали за дъжд, други казват пръскали и се появявали мъгли. Съгласно тия твърдения климата при мен трябва да е тотално сбъркан. Някой може ли да ми обясни защо при мен всичко е нормално, и няма от тези явления които се описват тук.

svetlio760:
Аз живея в Стара Загора и споделям как е тук на тази височина- знае ли човек как е на по- високото или някъде другаде?

RUS:
Писал съм го не един път - кемтрейлс е една заблуда над хора които си нямат бегла идея какви са тези бели следи в небето изобщо. И въпреки че има как да си обяснят всичко ясно, просто и логично те избират лъжата и заблудата пред истината. Избират да живеят в пълна неяснота и страхове. Убедил съм се не един път в това лично.

svetlio760:
Тва взема да ми намирисва на нещо като няма Белене и Ловеч и там не изтезават и убиват невинни! Това ще ти го кажат всичките пенсии дето гласуват за БСП и те за тях ще са си прави- те не са били там и от личен опит знаят, че комунистите не правят такива неща, а и да правят ги правят само с престъпниците!!!

Аtos:
Краси, малко ли е сбъркан климата, бре?
Едно време имаше "златна есен", "напъпваща пролет"...сега ги няма! От -10, за седмица...+20, това нормално ли е според теб или просто бързо свикваме?
Остави това, ами и зимата вече не е зима (тази година беше зима за 2 седмици и опищяхме света)!
Не всеки един самолет пръска, а от пръскащите, не всеки пръска винаги!
Съобразено е с местен климат, въздушни течения и нуждата от пръскане (според тези, които го определят). Може дори да има райони, които са счели, че е безсмислено да се пръска, откъде да знам?
Това е все едно някой, като няма болен от рак в рода си, да твърди, че не съществува подобна болест?
Сега...да ме убеждавате, че си измислям това, което неведнъж съм наблюдавал лично е...(твърде меко казано) СВРЪХНАГЛО!

--- Цитат на: RUS в Март 02, 2017, 08:09:14 pm ---Писал съм го не един път - кемтрейлс е една заблуда над хора които си нямат бегла идея какви са тези бели следи в небето изобщо. И въпреки че има как да си обяснят всичко ясно, просто и логично те избират лъжата и заблудата пред истината. Избират да живеят в пълна неяснота и страхове. Убедил съм се не един път в това лично.

--- Край на цитат ---
Рус, я ни обясни как си се убедил в нещо подобно лично? Колко души, признаващи пръскането с кеймтрейли си изследвал?
Лесно е да нагодиш всичко по собствени логични прийоми, които са ти ПОЗНАТИ, понеже иначе трябва да признаеш, че нещо не е "баш така"...по-удобно е!
Все едно да искаш от математик да ти обяснява поезия с математически понятия, той ще го направи, но това вече няма да е поезия...по същият начин изглеждат и твоите и Юлиановите обяснения!
А повярвай, ние също можем да си ги направим чрез познатите ни процеси и явления!

Фактът, че "класическите" ни обяснения не са ни се сторили достатъчни (в определен момент на натрупване на достатъчно данни) и сме установили противоречащи на тях факти, не трябва да се превръща в обект на атаки от твоя страна, просто нека егото ти да приеме, че знаем малко повече по въпроса!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия