Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
madsatbg:
--- Цитат на: june1900 в Март 03, 2017, 01:37:40 am ---
Ще ви кажа нещо за радарите по принцип, и за военната база във Витоша.
Витоша е абсолютно куха, бидейки вулкан. Лично се познавах и съм работил с полковник, служил във военната база във Витоша и заемал поста, отговорен за радио-комуникациите (умря в следствие усложнения след инсулт преди няколко години). Наземните входове за базата са два - един от резиденция Бояна, и друг от задната страна на планината, срещу село Чуйпетлово....
Базата не е строена от България, разбира се, нито от комунистите - построена е от нацистите, когато ставаме съюзници. ....
Настоящото предназначение на базата във Витоша е да бъде резервно централно командване. В случай, че някой реши да избомби София и веднъж завинаги да заличи тази токсична язва от лицето на Земята, базата във Витоша веднага влиза в ролята на новото Централно командване. В това си качество, тя е комуникационна база - на ден днешен е основно оборудвана за целта да бъде централен комуникационен възел. И като комуникационна база, тя е пълна със супер-мощни микровълнови локатори... или така наречените радари.....
Всеки служил казарма знае, че ако завържеш едно пиле за антената на големия радар на ВВС-базата, нищо няма да му има, докато радарът не засече обект. В момента в който локаторът засече обект, обаче, цялата перушина на пилето ще окапе, като щракване с пръсти. (Това е една от причините да съветват хората да не си държат GSM-а на ухото, докато протича набирането на номера.)
--- Край на цитат ---
Атос спомена, че говориш с проверяеми факти.
Е, аз искам да споделя "проверяеми" факти. които противоречат на твоята теория.
Факт 1.
Витоша не е и не е била вулканична планина. Тя е образувана вследствие на издигне на земните маси и до ден днешен продължва да се издига.
Факт 2.
Да, команден център има във недрата на Витоша.
Да, строен е от германците, но педесетте години на миналия век е разширена и оборудвана "съвременно" от комунистите.
"Официалния" вход за командния център е от към кв. Бояна, където живея.
Зная още три неофициални входа, които са заляти с бетон и като хлапета сме се
скитали из галериите.
Факт 3.
Не само си технически неграмотен, но се изказваш за технически въпроси от последна инстанция.
Не знам дали си служил войник, но нямаш си и идея как рабоят радиолокаторните станции.
Те ИЗЛЪЧВАТ импулсни сигнали, след това следва СЛУШАНЕ, приемане на отразения.
Този процес се повтаря непрекъснато със висока честота.
Техническата основа на теорията ти "издиша" , оставям настрана фантазиите ти,
които не са подкрепени от факти.
Нищо лично приятелю, но бях провокиран от "фактите" казани ти от леля, стринка и т.н.
А да не забравя , зад Боянския водопад има огромна галерия със тракийски, римски съкровища. Статуи на коне и хора в естествен ръст. Това ми го е разказвала баба ми....
june1900:
madsatbg, нещо не ми е ясно по мнението ти, затова нека обобщя.
Факт 1.
Един вид, поради Факт 2, е без значение какво точно е Витоша.
Факт 2.
Потвърждаваш каквото и аз споделих.
Факт 3.
Никъде не съм се спирал да обяснявам как работят локаторите, и не ми е минавало през ум да оспорвам как работят. Това, което всъщност направих, беше, да опиша един многократно провеждан експеримент с пилета. Причината за многократното провеждане на експеримента е ИМЕННО неразбирането на войниците (които аз познавах) защо перушината окапва точно когато се появи обект, а не през другото време.
Трудно ми е да повярвам на "нищо лично, приятелю", защото всъщност именно предразсъдъците ти и предварителната ти емоционална нагласа към моя интернет-образ явно ти създават фалшиви спомени за това, което в действителност съм написал черно на бяло няколко реда по-нагоре. Така че критиката ти в случая е породена от фалшив спомен за мое изказване, и не ми звучи правдоподобно, че в това общуване в момента няма нищо лично.
Ако смяташ, че си достатъчно технически грамотен, любопитно ми е да разбера обяснението, от чисто техническо любопитство, защо перушината на пилетата опада когато опада, а не веднага щом се доближи до антената, нито пък след време, а само когато се появи обект. Това, което аз имам, е един повтаряем експеримент. Това, което ти имаш, е познаване на стандартната функционалност на локатора. Така че слушам те.
dymelsoft:
--- Цитат ---ОТДАВНА се прилагат разработени и успешни технологии за контрол на климата - това не го казвам аз, не съм RUS, за да повтарям едно и също и после да го обявявам за истина, понеже съм го повтарял - това са думи на проклетия шеф на ЦРУ пред шибания Съвет за външни отношения.
--- Край на цитат ---
Ето коментирам ги : Моето мнение е, че ако "проклетия шеф на ЦРУ" ви казва "вън грее слънце" излезте и проверете защото най-вероятно ще вали дъжд ;). А ти june1900 ми дай един разумен довод от какъв зор "проклетия шеф на ЦРУ пред шибания Съвет за външни отношения" ще потвърждава гордо престъпните си практики и най-вече дали същия не е наясно, че думите му пред този Съвет няма начин да останат "тайна" и, че ще придобият още по-голямо информационно покритие достигащо до масите и всяващи страха, който е в основата на всеки контрол. Уви наистина успеха е налице... явно. Особено голям сред "технически" грамотните и знаещи английски :P .
бай Теню:
http://www.budnaera.com/2008-03/2008-10-24_06_d.html#at_pco=smlrebh-1.0&at_si=58b93727fa6a108d&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=5
edin:
--- Цитат на: atos в Март 02, 2017, 10:08:18 pm ---edin, как да го разбирам - оспорваш истинността на фактите в постнатия от теб линк или си разочарован от резултатите?
Обясни ни и на нас в какво се състои лъжата, ще ми е интересно?
Да не би да смяташ, че Вселената е непроменяема и не следва законите на жив организъм - раждане - развитие - смърт?
--- Край на цитат ---
Моята цел беше, да ви покажа, колко сте наивни и сляпо верващи. Никой не си направи труда, да кликне на сайтът, където се показват резултатите и да види кучето....
Ако го беше направил, щеше да си отговори на въпросите. Показаната диаграма не е тази, на която трябва да се гледа честотата на Шуман. Ето я точната диаграма, където F1 е основната честота, а всичко друго са хармоници. Това е втория форум, където технически грамотни хора, ги поведоха за носа. Поразен съм.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия