Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (34/66) > >>

edin:

--- Цитат на: atos в Март 02, 2017, 03:29:38 pm ---
Кой е собственикът на блога?
Клуб АУРОРА (името на масонска ложа) - хахаха, че те ако не кажат, че е измишльотина, кой друг?

--- Край на цитат ---

Пак показваш, как се раждат псевдоконспирациите. Щом е Аурора, това автоматично ги прави масонска организация. Страшна логика. Безсилен съм, признавам.

RUS:
 june1900... какво казва директора на ЦРУ изобщо не ме е грижа защото тази институция освен да създава проблеми, локални конфликти друго не ги бива. Освен това техни основни похвати са лъжата , дезинформацията и са хора на плаща и кинжала.
Съжалявам колега, но предпочитам да мисля със собствената си глава вместо да слушам доказани престъпници по всеки смисъл на думата и то в глобален мащаб.
И все пак кой знае защо не ми отговори публично на зададените към теб въпроси от чисто научно естество от областта на физика, химия и малко от метереология.
Бъди обективен и се придържай към реалността , а не кой какво бил казал или написал някъде из нета.

juliang:
Относно "контрола на климата" - да, има такова нещо. Използват го нашите органи за борба с градушките. изстрелват някакви гадории с ракета и предизвикват валеж на дъжд вместо влагата да се задържи и да се превърне в градушка при срещата си със студен фронт. Една ракета струва около 300 лева, трябват десетина, а понякога и десетки за да се защити площ от стотина или хиляда декара. Демек ... скъпо е. Доста. Затова и напоследък страдаме от градушките - няма пари за ракети.
От много време руснаците си осигуряват ясно и слънчево време на 9-ти май за парада. Струва отново скъпо, успяват да разбият облаците само над Москва, и то не над цялата, и то не за цял ден.

Но да се влияе за по-продължително време или върху по-голям регион ... инвестицията ще е колосална.

Аtos:
Юлиане, а случайно да ти е хрумвало, че въпросната "Теория на конспирацията" е създадена точно с тази цел - да омаловажи осмивайки всичко, до което успее да се добере едно необременено съзнание?
Няма по-добър начин за покриване!
Някак странно ми напомня рефератите на тема атеизъм, които сме писали в 7-ми и 8-ми клас...

Рус, разбрах, че съм неграмотен, суеверен, невежа и обременен със страхове! Моята персона не е тема в момента! Дай сега да говорим за кеймтрейлите, понеже при теб са само предположения и факти няма!
Обясненията ти са подобни на атеист или на християнски свещеник-маниак (все догматични).
Опитваш се да обясниш процеси с недостатъчна лична опитност и с програмираните ти логически компоненти!

Ако искаш конкретен отговор да дадеш на точна ситуация (която лично съм наблюдавал), да ти задам въпроса - стиска ли ти?

И какво има тук за спорене, след като всички сте виждали клипа с танкерите от вътрешността на самолета? Какво има в цистерничките, захарен памук?

neznaiko_bv:

--- Цитат на: juliang в Март 03, 2017, 06:59:24 pm ---.
От много време руснаците си осигуряват ясно и слънчево време на 9-ти май за парада. Струва отново скъпо, успяват да разбият облаците само над Москва, и то не над цялата, и то не за цял ден.

--- Край на цитат ---
Това категорично не е вярно. Преди 2 години, по съобщения в тяхната преса, по случай кръглата годишнина бяха отделили бюджет за "хубаво време". Стана ми интересно дали това не е партенка, само за повдигане на духа на масите и започнах да следя на сателита. Около седмица преди датата около Москва се очерта кръг с диаметър няколкостотин километра от зона без облаци. Облаците, които настъпваха от запад, просто изчезваха, когато достигаха до границата на тази зона. Малко след като мина празника ги удавиха порои там и в обширна област на изток, чак до Китай.
Не защитавам нито една, нито друга теория, просто споделям какво забелязах.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия