Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
juliang:
Не гледай влажността на въздуха на нивото на носа си, а на височината на която летят самолетите.
EDM electronics:
Като вали дъжд или времето е прохладно и влажно, не съм си и помислял за миг, че влажността се заражда някъде на нивото на носа ми, вътрешно съм убеден, че тя идва някъде там от облаците :).
Така ли пък за 3 месеца не се появи тая влага на нивото на самолетните магистрали, та да ги видя тия Кемтрейлари?
Защо преди години ги виждах всеки ден без прекъсване и през 24 часа в денонощието, това ми обясни?
И защо бяха не хаотични, а в изглед - рибарска мрежа?
VITAN:
Кемтрейлите са пряко свързани с парите, които янките имат за прахосване. От 1-ви този месец реално са във фалит, някой нещо да казва по въпроса? Не? Хулио?
Ай, кога дигнат тавана на дълга да ме светнеш. Тогава между другото може да се появят и кемтрейлс, но едва ли.
Янките не са в г*з, те са много по-дълбоко (тази фраза не съм я измислил аз).
Радико:
Колегата EDM ме накара сериозно да се замисля и също да започна да се заглеждам в небето. Работата е странна и може би доста сериозна. Оставяме настрана хипотезата за кемтрейлите защото преди появата на въпросните хипотетични кемтрейли самолетите също са оставяли следи но по малки. Включително и съветските самолети над СССР. Обаче сега следи въобще липсват дори и зад самолети които видях толкова малки, че с гаранция бяха на височина на която няма начин да не се образува конденз. И се замислих каква може да е причината за липсата на какъвто и да е конденз зад самолетите???
VITAN:
За да имаш конденз, трябва да имаш влага. В тия яки жеги?! Ако са и полупразни заради коронобесието, за какво им е да пълнят и гориво на MAX? Т.е. двигателите може да горят по-малко, съответно и конденза е по-малко. Едно е сигурно - физичните закони не са се променили.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия