Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
EDM electronics:
Радико не бъркай обикновените следи на самолети, които са по-трайни /до 1-1,5 часа/ с онези следи, които бяха преди години и траеха по над 8 часа.
Помня, като малък винаги сме наблюдавали самолети /децата/ и винаги е имало следи, но те траят от 10 мин до 1 час да речем, в зависимост от влажността.
Когато се появиха тези кемтрейли ми направи впечатление, първо по-широки, второ гледам сутрин ръсят, поглеждам на обяд небето стои нашарено на рибарска мрежа. Чак в следобедните часове се разнася. Следите стоят, като дим от някакви твърди частици, не е влага.
Разбира се няма как да докажа характера на тези следи, нито мога да литна до облаците, нито да направя химически анализ, но мога да направя съпоставка с неща, дето съм ги наблюдавал цял живот - разлика има.
Нещата ме озадачават още повече, защото последните 2-3 г. не съм виждал такива следи, а самолетите си летят. Така ли не се появиха онези специални условия, които наблюдавахме преди години и бяха ежедневие?
Лично съм виждал как пръскат самолети /не един, а няколко 3-4/ на рибарска мрежа. Но тогава не помня нямах ли телефон да снема, не знам, нямам спомен, но случая го помня - бях пак за риба извън населени места, само села наоколо. Цялото небе беше на рибарска мрежа цял ден. Толкова отчетливо, че няма как да не е нарочно. Наблюдавах как самолетите правят завой и обратно - тегелират.
Сега защо не твърдя, че има, като няма? - явно не съм полудял уфолог-тубар... :)
juliang:
ЕДМ, да та питам нещо...
Какво представлява един облак? Колко време може да стои един облак в небето? Защо един ден има облаци, а друг ден няма облаци?
Кат толкоз време стоиш и гледаш небето (само казваш че си стоял 8 часа и си гледал как стоят тия пусти следи), не си ли виждал как на празно небе почва да се образува облаче? Или как облак докато стои на небето и намалява докато изчезне съвсем, без да има валеж?
Тоест когато на небето стоят облаци в продължеие на цяла седмица това не те учудва, а когато една следа на самолет стои няколко часа - това е подозрително?
И... егати тъпите пръскачи... що не пръскат само като е облачно? Явно е че нямат някаква норма - вече 20 години ни пръскат и още не са ни уморили, ама ако искат да не са толокова видими, що не пръскат когато е облчно или нощно време?
EDM electronics:
Облаци във форма на рибарска мрежа няма.
Не съм наблюдавал небето 8 часа непрекъснато, не ми изопачавай твърденията.
Казах:
1. Сутрин гледам пръскат. Образуват се отчетливи следи на ясно небе без облаци - облаци няма.
2. След 1-2 часа надниквам нагоре, гледам същите бразди от самолетите си седят, леко са се разширили.
3. По обед пак поглеждам, това вече след 4 часа пак са там, още по-широки.
4. След обяд към 16:00 пак поглеждам, вече небето се е разсеило, като мъгла, но там където не е пръскано е ясно и въпреки това си личат все още браздите.
Всичко това ми отнема за цял ден по-малко от 1 мин. труд, да погледна нагоре.
Друга неясно от моите наблюдения?
Що не пръскали, като е облачно?
Ами може и да са пръскали, но аз няма как да различа тогава следите.
VITAN:
Беше време, когато на янките не се печеше яйце на г**а.
Има документални филми - качвали са се горе с малки самолетчета, да вземат проби от тия следи. Дълга тема е, но път е желязно (упс, бариево-алуминиево и пр.) аргументируема.
Защо се махат от Афганистан и скоро от Ирак? Кинти Хулио, кинти... дори в момента са в технически фалит.
EDM electronics:
VITAN, тази снимка не е от типичните кемтрейли, дори аз не бих ги оприличил, като такива, въпреки, че изглежда на мрежа. Може да е над някакво летище.
Явно, като специалист по кемтрейлите ;) мога да кажа, че те са много-много по-дебели, перести следи. Тънките следи са нормалните от самолетите. Те се разсейват бързо.
Потърсих в Интернет да покажа, но се е поизчерпал асортимента. Като намеря, ще покажа. Ще потърся и мои снимки от преди години из архивите ми, да покажа за ко иде реч.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия