Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (58/66) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 24, 2023, 03:10:59 pm ---Да не пожелаваш осела (магарето) на ближния означава, да нямаш желание да го присвоиш.
Сиреч, да го откраднеш...

--- Край на цитат ---

Както ти тълкуваш някои факти, така и аз си позволявам да тълкувам писанието... Не е гот, нали? Айде, аз очевидно се правя на шашав, ама ти правиш ли се само... не знам вече...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Февруари 24, 2023, 04:12:07 pm ---Както ти тълкуваш някои факти, така и аз си позволявам да тълкувам писанието... Не е гот, нали?
--- Край на цитат ---
Тия, които си позволяват да тълкуват/пропагандират св. Писание както им е кеф, ще споделят една съдба с баща си (бащата на лъжата, сиреч дявола). Последното не съм го измислил аз.

Виж, понякога и аз нещо забравям в споровете.
Ти каза, че супер-пупер големи метеорити понякога изгаряли изцяло в атмосферата. Сиреч, Тунгуският метеорит бил като Челябинският. Само дето и при 2-та странностите нямат край...

Цитат:
"Тъй като от няколко десетилетия следим военната тематика въобще, и ракетно-ядрената в частност, ще ви издадем една тайна – в Русия никога не се съобщава за предстоящо въвеждане на ново оръжие на въоръжение, ако то вече не е било въведено, и никога не се извършва изпитателен опит с това оръжие, особено с такова хиперзвуково чудовище, ако преди това не са били извършени успешно няколко такива опити.

И ще припомним, че няколко дни преди 27 декември 2019 г. някъде в Хабаровския край "някаква бомба" или "метеорит", или "друго нещо", отнесе върха на един местен вулкан, като, извън практиката на руските медии бяха показани снимки от този затънтен край, унищожените няколко квадратни километра и огромните маси свлечени в руслото на местната река и т.н. За всеки случай беше изпратена и група за "радиационна проверка", която съобщи, че "няма… радиация".

С една дума – дали унищожението на този вулкан в Хабаровския край беше първи опит с "Авангард", като даже в Генералния щаб бяха изненадани от онова, което тази нова хиперзвукова бойна част може да извърши."

Има и още, приятно четене: https://strogosekretno.com/326/12/%E2%80%9E%D0%A1%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%E2%80%9C-%D0%B8-%E2%80%9E%D0%90%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B4%E2%80%9C-%E2%80%93-%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0.html

juliang:
Чета, и не спирам да се удивлявам:

--- Цитат ---Има и още две характеристики – с обхвата си от 18 000 км тя може да нанесе удар по САЩ не над Северния, а над Южния полюс, където САЩ нямат никаква защита.
--- Край на цитат ---

В състояние ли си да измислиш някакво смислено обяснение на това твърдение? :)

--- Цитат ---и че с един удар "Сармат" гарантирано ще унищожи площ от 400 000 квадратни километра.
--- Край на цитат ---
Само да напомня - територията на България е 111 000 кв. км.
И съвсем малко по-надолу леко посмаляват лъжите до вече почти смислени твърдения:

--- Цитат ---Малко математика – три ракети с по 24 хиперзвукови бойни глави "Авангард" прави 72 ядрени бойни глави.
Това е достатъчно, за да бъде унищожен всеки голям град с население над 1 милион в САЩ, както и всяка военна база, която има значение в страната.
--- Край на цитат ---

От 4 Българии изведнъж слезнахме само на София... и то не с една а с три ракети...

Честно... наистина ли не четеш каквото цитираш?  Не те ли смущават такива... разминавания, да не кажа направо "лъжи"?

П.С. Ааааа, моя грешка... с трите ракети щели да унищожат ВСЕКИ ЕДИН град ПЛЮС всяка база в САЩ... Така може и да го приема някак си, с голяма доза скептицизъм... все пак градовете с над 1 млн жители в САЩ са само 10...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Февруари 24, 2023, 07:34:53 pm ---В състояние ли си да измислиш някакво смислено обяснение на това твърдение? :)

--- Край на цитат ---
Верно е Жужи! Не се шашкай. Има кой да се шашка...
18 000 км => по еврейски: Амин!, в буквален превод на български: Точно!, по смисъл: Да бъде!

С'я малко атомна грамотност.
Президента Труман бил много ентусиазиран да обяснява на съпругата си, как е ударил 10-ката, като навил Сталин да удари Япония. Колко войници и време е спасил! Не атомната бомба! Не.
Остров Иво Джима от гледна точка на съветският войник си е чист резил, а от гледна точка на американската пропаганда - Уа.а..а...а....ау.у..у!!!

Атомните бомби над Япония са имали по-малък ефект от бомбардировката на Токио.
Защо?
Еми къщята бе Жужи. Къщята са дървени. Взривната вълна ще издуха какво може, светлината ще ги подпали - които може.
При монолитно желязо-бетонно строителство се иска яка ядрена мощ!
А мегаполисите на САЩ, побират много хора, но са планини от желязо и бетон.
За 100% ефект, яко джепане трябва да се пуца!

Ако прочете, има 2 вида "Сърми". Едната супер бърза, носеща Авангард-и. Другата носеща якото джепане...

П.п. И престани да разсъждаваш на глас, не ти се получава. Салатка с ракийка и си гледай пашалъка...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 24, 2023, 08:51:39 pm ---Верно е Жужи! Не се шашкай. Има кой да се шашка...
18 000 км => по еврейски: Амин!, в буквален превод на български: Точно!, по смисъл: Да бъде!

--- Край на цитат ---
Аз питах какво общо има Южния полюс със САЩ. Ти пак ми пробутваш твойте си мантри.

Не ми обяснявай за резила на Иво Джима, че гледам картата около Бахмут и се смея...

--- Цитат на: VITAN в Февруари 24, 2023, 08:51:39 pm ---Еми къщята бе Жужи. Къщята са дървени. Взривната вълна ще издуха какво може, светлината ще ги подпали - които може.
При монолитно желязо-бетонно строителство се иска яка ядрена мощ!
А мегаполисите на САЩ, побират много хора, но са планини от желязо и бетон.
За 100% ефект, яко джепане трябва да се пуца!

--- Край на цитат ---
За това и говоря. 400 000-те кв. км унищожена площ са ако гръмнеш зарядите на Килиманджаро, и около теб са пустините на Уганда и Кения. В реален релеф ако гръмнеш Дупница, София ще разбере само по светлината в небето...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия