Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (60/66) > >>

miromad:
Ето един клип на светлини в небето над Канада, които са подобни на тези, които възникват преди земетресение. Но земетресение няма!

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2023, 02:17:15 pm ---
П.С. Преди 2 часа отново е имало земетресение в Турция - 5.2. Тази толкова дълга поредиц от земетресения в един регион показва, че там е имало натрупване на гигантски напрежения, и когато на едно място плочата "подаде" и приплъзне, тя се закача на друго място и почва там да натрупва напрежения. Докато плочата не си намри място, земетресенията ще продъжат. Със или без ХААРП-и, подземни ядрени взривове и продобни измишльотини.

--- Край на цитат ---

Виждам, че много разбираш И ОТ земетресения.
Доскоро разбираше много от вируси, но явно не само от вируси и от ваксини.
Щом казваш, така е, едва ли има друга хипотеза.  :)

GMG:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 25, 2023, 06:53:44 pm ---Виждам, че много разбираш И ОТ земетресения.

--- Край на цитат ---
  Евгений, Юл до колкото си спомням те учеше и на някакви библиотеки до скоро за разни контролери.... Човека    juliang  е еродиран млад на средна възраст готин рокаджия.  ;)
Завистта е пагубна EDM electronics, особено сега, когато СЕ чувствуваш слаб .....  :D

Надявам се всички сме хора и понякога грешим Евгений, но баща ти едно Време надали, защото сега нямаше да те чета.  :)

п.п. Пак си сменил аватара, не моа та позная  ;D

EDM electronics:
GMG,
ама и ти не си по-малко еродиран ТИР-аджия от него, аз дори си мисля, че си по.  :D
Много ти харесвам словореда, трудно връзваш две изречения.

Явно викаш му завиждам на старото БМВ или щото не мога, като него да насройвам горелките в ТЕЦ-а.
Да знаеш и на теб изглежда завиждам, да да можех и аз да подкарам ТИР-а и да съм като тебе соуджар.  :D

Само те предупреждавам - внимавай много с изрази към мен с "майка", "баща", щото ще ме познаеш в съвсем друга светлина.

EDM electronics:
GMG,

правя ти последно предупреждение, ако ползваш друг прокси профил, ще ти изтрия официалния и ще те банна от форума завинаги. Изтрих ти партизанския профил с който интригантстваш от чуждо име. Нали знаеш, че при мен всичко е видно - кой откъде пише, какво пише и т.н.

Банна ли те, няма да имаш възможност да се регистрираш с нови профили, защото първо ще трябва новата регистрация да мине проверка при мен, за да се регистрираш. При мен няма мърдане и поддаване.

Оплаквания може да подадеш на арменския поп.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия