Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 25, 2023, 06:53:44 pm ---Виждам, че много разбираш И ОТ земетресения.
Доскоро разбираше много от вируси, но явно не само от вируси и от ваксини.
Щом казваш, така е, едва ли има друга хипотеза. :)
--- Край на цитат ---
Да, и представяш ли си - освен от всичко това и от програмиране разбирам, и от английски. masiv на английски е array, и се пише dYnamic.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2023, 10:17:11 pm ---Да, и представяш ли си - освен от всичко това и от програмиране разбирам, и от английски. masiv на английски е array, и се пише dYnamic.
--- Край на цитат ---
Аз още като те видях как оспорваш знанията и авторитета на проф. Мангъров, който е завеждащ клиниката по вирусология, веднага разбрах, че от всичко разбираш. :)
А касателно английския език и азбука, аз масив на български го знам, като "масив", но понякога е невъзможно да пишеш на кирилица, защото да речем програмата не позволява и затова тогава се изписва на латиница. Освен това поне 100 нации пишат на латиница, но не на английски и една дума изписана на английски на останалите 100 е с леко променена граматика.
Та не ми е ясно, какво искаше да кажеш с тая твоя самопрезентация от какво допълнително разбираш и как се пишело това или онова на английски, аз не съм те питал. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 25, 2023, 10:25:26 pm ---Аз още като те видях как оспорваш знанията и авторитета на проф. Мангъров, който е завеждащ клиниката по вирусология, веднага разбрах, че от всичко разбираш. :)
--- Край на цитат ---
https://trud.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B4-%D1%80-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D1%8A%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4-%D0%BA/
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 25, 2023, 10:25:26 pm ---Та не ми е ясно, какво искаше да кажеш с тая твоя самопрезентация от какво допълнително разбираш и как се пишело това или онова на английски, аз не съм те питал. :)
--- Край на цитат ---
Е няма само да чакам кога ти ще ме презентираш... колко дена вече забрави да споменеш за горелките :)
Некои хора си играят с микроконтролери, други с малко по-големи нещица...
А понякога и с доста по-големи нещица:
Някакви си ХААРП-и, захранени от ядрен реактор в Аляска с мощност... 20 мегавата... с това ли ще ме плаша те? Язе 5 с мощност кат на снимката пуснах само миналата година :)
GMG:
Тоз който те е снимал му е треперила ръката. ;D
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2023, 11:19:25 pm ---Е няма само да чакам кога ти ще ме презентираш... колко дена вече забрави да споменеш за горелките :)
Некои хора си играят с микроконтролери, други с малко по-големи нещица...
А понякога и с доста по-големи нещица:
Някакви си ХААРП-и, захранени от ядрен реактор в Аляска с мощност... 20 мегавата... с това ли ще ме плаша те? Язе 5 с мощност кат на снимката пуснах само миналата година :)
--- Край на цитат ---
Нямам спомен да съм обявявал кастиг за работа. Не ми е понятно, защо ми показваш всичко това? :)
Всеки един от форума би могъл да представи снимки от работното си място, но е странно защо само ти го правиш.
Обикновено, когато се представя нещо свое се употребяват глаголите "конструирах", "направих", "измислих", а глаголът "пуснах" предполага някой друг конструирал и направил, а друг само включил чуждата работа в захранването. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия