Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2023, 10:17:11 pm ---Да, и представяш ли си - освен от всичко това и от програмиране разбирам, и от английски. masiv на английски е array, и се пише dYnamic.
--- Край на цитат ---
В темата която бях пуснал за динамичната индикация нямаш коментар, питане, но за да ми правиш такава забележка става ясно, че си гледал видеото на стоп-кадър, един вид проверка си ми правил и то кусури си търсил. Това показва явна дребнавост и още нещо, но засега ще се въздържа.
Първо няма правила по какъв начин ще си именуваш функциите, които сам създаваш, второ важното е, че работи, а не как на теб ти харесва.
Гледал, струвал и намерил кусур, че и ми вика - твоята работа малка, моята работа е голяма. Ама аз не съм правил подобни сравнения, ти обаче се се подразнил, завидял си нещо. От години си тука една тема авторска нямаш - един дървен философ си.
Можеше да попиташ в темата, защо EDM си изписал име на български с латински букви и щях да ти отговоря, че е от бързина, когато пишеш, да не си загубиш централната мисъл на кода, не да се занимаваш с дреболии, че вместо масив е трябвало да се пише array, като че ли не знам.
Ей, много дребнава мишка си бил...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 27, 2023, 02:32:26 pm ---В темата която бях пуснал за динамичната индикация нямаш коментар, питане, но за да ми правиш такава забележка става ясно, че си гледал видеото на стоп-кадър, един вид проверка си ми правил и то кусури си търсил.
--- Край на цитат ---
Изобщо не ми трябва някакво време за да забележа това. А и какво друго да гледам - навързаните "на паяк" връзки ли?
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 27, 2023, 02:32:26 pm ---Първо няма правила по какъв начин ще си именуваш функциите, които сам създаваш,
--- Край на цитат ---
Когато са функции, които потребителя ще вика - има правила. Да не говорим че ако някога решиш да споделиш тази библиотека със света, другите разработчици просто ще я подминават точно поради неправилно наименуваните променливи.
Когато се учиш за програмист, раздела "Качествен програмен код" е един от най-тежките и същевремнно най-оценявания от бъдещи работодатели. Ако пишеш "спагети код", колкото и талантлив да си - никой няма да ти предложи работа. А когато си отвориш кода след 5 години почваш сам да се псуваш защо не си слагал по-описателни имена на променливите.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 27, 2023, 02:32:26 pm ---... второ важното е, че работи, а не как на теб ти харесва.
--- Край на цитат ---
От такива тези цялата ни индустрия се крепи на тел и тиксо.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 27, 2023, 02:32:26 pm ---... Ама аз не съм правил подобни сравнения...
--- Край на цитат ---
Алоу, кой почна с "горелкаджията" и с оловните обувки? Поне бъди мъж и си признай, а не
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 27, 2023, 02:32:26 pm ---Ей, много дребнава мишка си бил...
--- Край на цитат ---
VITAN:
Слушайте в началото, до какво водят кемтрейлс:
https://www.youtube.com/v/IbEB9YlcK6M
h2motor:
VITAN, води до много похарчени средства и пари които няма да се въртат на бившите им собственици. Просто някой е имал повече отколкото му трябва и ги инвестира в яма за пари. Ще кажеш на някой - да ти направя днес да ти е слънчево, ще струва 5лв..той само ще те изгледа и ще ти каже - бегай от тука, аз от такива като тебе нямам 5лв., всичките пари начукахте в глупости.
VITAN:
Кемтрейлс има няколко аспекта, най-важните явно са 2. 3-тия не е доказан за съществен.
1-вия го каза оня руснак на видеото по-горе.
2-рия вече го разписах, тук отново го преписвам:
Ако те одраска/надере звяр ще ти остане белег: "чертички - по-тънки и по-дебели".
Белегът на Звяра... Кой звяр?
Поднебесните духове на злобата - на кого викат така?
В последните времена най-много личби и "чудеса" ще се случват там, в обиталището на поднебесните... т.е. във въздуха.
Послепис: кемтрейлс-а са точно черти. Къде по-тънки, къде по-дебели. Най-често успоредни (като баркод).
Апропо, тия де имат излишни пари, сиреч, тия де ги печатат, де факто са сатанисти...
За тия, които не вярват, да се замислят - може ли в дадена държава да има култура, която да не е по вкуса на печатарите на нейната валута?
Ако мислите, че USA са християнска държава, то сте за психиатър.
Християнска опаковка: може би. Отвътре по същество е сатанизъм... още прикрит, но все по-нагъл!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия