Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (64/66) > >>

h2motor:
  VITAN, Сура бяха я направили много отдавна в СССР, услугата хубаво време за празници ползвахме и ние. Но се отказаха защото още тогава даваше, правеше странишни неконтролирани ефекти. Няма да вали, но за сметка на това някъде все пак ще се извали и ще бъде потоп. Климата е балансиран, той е нещо което се е отработило и получило за голям период време този му баланс. По скоро е невъзможно да се направи контрол без странични ефекти и в СССР се отказаха навремето. Земетресенията се причиняват и от много слаби вибрации, дори не е необходимо да са мощни взривове. Въпроса е да са на точното място където има натрупана енергия, задържано е движението на земните пластове, плочите и съвсем лека вибрация ги задейства. Може да бъде и някаква добивна индустрия, слаби взривове. Забелязвано е че се случва. Няма връзка с никаква митична система. Иначе - да линиите, тези следи са проводници на атмосферно електричество. Сура също работи по този начин и е разработка на СССР навремето. Линиите не са успоредни, нямат нищо общо с бар код. За сатанистите не знам, не мисля че в САЩ имат повече отколкото на друго място такива. Може и да има нещо но то е във Фед, там са се сатанясали в смисъл толкова са остарели че е чудно как правят разлика между Сникерс и Памперс, обаче знаят как да управляват финансите на САЩ в ущърб на самите САЩ, там смислена икономика не остана която да не е изгоряла.

VITAN:

--- Цитат на: h2motor в Ноември 07, 2023, 12:17:25 am ---За сатанистите не знам, не мисля че в САЩ имат повече отколкото на друго място такива.
--- Край на цитат ---
Значи не си наясно със света, в който живееш...
Но няма да трупам тук доказателствен материал.
Само миниатюрно жокерче: къде по света е построена 1-вата "църква" на Сатаната и къде сатанизма е признат за официално "нормална" религия.

h2motor:
 Няма нищо общо с религия, то е шоу. Библиите за разни компютърни езици библии ли са наистина ? Не са разбира се.

Ksurnev:
Нямам коментар!
https://www.tiktok.com/@tanya_doncheva/video/7270413545286683936?_r=1&_t=8hAjM7zjvZx

EDM electronics:
Вижте какви следи изпуска самолет в България, не от двигателите, а от края на крилото.
После пак къжете, че било конденз. Заснето е от телефон с увеличение, но се вижда ясно.

Ционистите от САЩ ръсят от самолети зарази, химически и биологически оръжия, ковид и всичко, което може да си представите.

То имаше един дето два боя скачаше, но при това видео и откакто ни уведоми, че Путин бил напъкан във фризер, умрял и т.н. тройници и петорници - не го взимайте насеризно, ако кацне тук, като муха на лай--о.  :)

Гледайте и си правете изводи другарки и другари:
https://www.tiktok.com/@truthseeker515191/video/7301411514689293601?lang=en

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия