Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
EDM electronics:
Яяяяя.., тук колко ясно се вижда "конденза", как прекъсва, как намалява и се увеличава. :)
Аз като ви разправях преди години - много прости хора имах за опоненти. То не че сега е по-различно, но гледам ги някои ме задминали в конспирациите и за фризери говорят чак. :D
https://www.tiktok.com/@truthseeker515191/video/7301408293287660832?lang=en
juliang:
Помпата за Ковид им се бъзика, или някой си играе с крана - само това не мога да разбера... :)
Младежо, гледай си поялника там, не се заглеждай по небето, там нещата са малко по-сложни... :)
П.С. Има само един начин да се излекуваш от тая параноя - Луфтханза Техник търсят работници: https://www.jobs.bg/job/7148252
P.S.S. Ма къв съм аз да оборвам такива сериозни доказателства:
Още от 50-те години на миналия век ни пръскат:
Bat_Vanko:
Ма тва са качета с бира бре.
Ний що отрови сме изяли последните години, ся с една бира ша на плашите :D
Само дето нищо не се чува за онова полярно сияние от преди 2 седмици. За да се вижда толкова интензивно от България явно е било изключително силно и трябваше да е изгоряла половината електроразпределителна мрежа в Германия, Холандия и другите северни държави.
juliang:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Ноември 15, 2023, 09:42:51 pm ---Само дето нищо не се чува за онова полярно сияние от преди 2 седмици. За да се вижда толкова интензивно от България явно е било изключително силно и трябваше да е изгоряла половината електроразпределителна мрежа в Германия, Холандия и другите северни държави.
--- Край на цитат ---
Не ми се търси в по-голяма резолюция:
Някъде 30-те или 40-те години на 20-ти век...
П.С. Почва да ме обезема чувството, че се връщаме към средните векове ... остава да почнем да горим девици по площадите за да прогоним болестите... язък за толкова години научни разработки и изследвания... то не бяха следи в небето, то не беше Ковид, то не беше зелена мафия...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 15, 2023, 09:57:34 pm ---
П.С. Почва да ме обезема чувството, че се връщаме към средните векове ... остава да почнем да горим девици по площадите за да прогоним болестите... язък за толкова години научни разработки и изследвания... то не бяха следи в небето, то не беше Ковид, то не беше зелена мафия...
--- Край на цитат ---
....забрави фризера и петорника... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия