Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (10/66) > >>

Maistora52:
На 100% поддържам мнението на ПироВесо. Просто защото е напълно прав.

Иван Димов:
   PyroVeso, аз съм на мнение, че дори само керосин да горят - самолетите мно-ого замърсяват околната среда. За автомобилите да не говорим. И всичко това се случва само заради лакомията и нахалството на световните управници. Отдавна има екологично чисти технологии, но съзнанието ни все още е замърсено с посредственост. Докато изобретателите не се организират в по-големи общности от съмишленици, нищо съществено няма да се случи. Или по-скоро все повече ще се увеличават природните бедствия и така властта на бездарниците ще падне по природен закон. За жалост това ще стане по мъчителен начин най-вече за широките народни маси, които не са протестирали в хубавото време за чисти технологии и чисти управници. Наскоро в Габрово духна "лек ветрец" и се разлетяха покриви, останахме без ток заради скъсани жици и даже смъртен случай на млада жена имахме. А технологии от преди 100 години са надеждно скрити от управниците, които не спират да ни убеждават, че са загрижени за нас и много ни обичат, а ние все недоволстваме.

Ksurnev:
Иване, ще направя една груба сметка за колите в България.
Има около 3000000 коли - общо леки и товарни, ако всички се движат средно 2 часа на ден и средния им разход е 8 л. на час се получава 8х2х3 000 000=48 000 000 литра - или 48 000 тона на ден. Тъй, че самолетите са последна грижа.
Половината може да не са в движение, но пак е много!
За това този форум е за свободна енергия, която предполага и липса на замърсяване.
Ако сте чели библията, там в началото има един ред - "и дух свети се носеше над ВОДАТА"
Там е истината!

PyroVeso:
Колега Иван Димов, по този въпрос изобщо не споря. Преди време бях чел някаква сметка, че един самолет изгаря (...не си спомням точно - на час ли, на полет ли) толкова кислород, колкото един човек издишва за цял живот! И то да бяха само самолетите... ами автомобилите, ами ТЕЦ-овете на въглища или на газ? Ако си ходил в Китай - там има цели области и индустриални провинции, в които изобщо не се диша от смог - копаят нискокачествени, наситени със сяра въглища направо от повърхностния слой на земята и ги горят директно в ТЕЦ-а, построен за няколко месеца до находището... Тези за 20 години сигурно ще изгорят толкова въглища, колкото западния свят е изгорил за 120...
Затова и гледаме към СЕ в този форум, не че и тя си няма недостатъци (писал съм за това и преди - след екологичното замърсяване на дневен ред ще дойде топлинното такова, до което ще се достигне при прекомерната и фриволна консумация на СЕ...)

edin:

--- Цитат на: Ksurnev в Март 31, 2013, 04:46:28 pm ---Ако сте чели библията, там в началото има един ред - "и дух свети се носеше над ВОДАТА"
Там е истината!

--- Край на цитат ---
Мисля, че нямаш представа, коя е "Водата". Това е космическото пространство, етерът, фундаментът на всичко. Библията си е трудна за разбиране  ;)
И въпреки това си на прав път, защото клетката на Джо си е генератор на динамичен етер, поради което има и една особеност, да се влияе от хората (мислите) наоколо :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия