Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (13/66) > >>

Ksurnev:
EDM electronics
Видя ли днеска прахоляка африкански?
При нас е много як. Все едно си го ръсил със слоница.

EDM electronics:
Здрасти колега,
В моя край няма от тоя прахоляк. Но вчера ми направи неприятно впечетление на чистото синьо небе, как самолети ораха непрестанно и ръсеха, ръсеха...цял ден. И днес, както и предполагах беше мрачно и дъждовно. Забелязал съм, че тези пръскания водят до дъжд. Нали сме приятели на НАТО и САЩ - самолетите са техни.

rpavlov:
Не за първи път много ситен пясък от Сахара се вдига високо, минава Средиземно море и са отлага по България и къде ли не.
Просто днес беше повечко. Все пак това е нормално, непрекъснато сме посипвани с нещо, затова копаят по няколко метра надолу, за да извадят стари стени и градове.

angelmr:

--- Цитат на: rpavlov в Май 29, 2013, 08:47:42 pm ---Не за първи път много ситен пясък от Сахара се вдига високо, минава Средиземно море и са отлага по България и къде ли не.
Просто днес беше повечко. Все пак това е нормално, непрекъснато сме посипвани с нещо, затова копаят по няколко метра надолу, за да извадят стари стени и градове.

--- Край на цитат ---

До колкото съм попадал на информация, обикновено сахарския пясък се предвижва на запад и пада над амазонската джунгла. С което я и наторява. :) В редки случаи се завърта на север и тогава достига и до нас. Та няма за какво да се оплакваме от малко безплатен тор за земеделието ни. ;)

Радико:
http://30dumi.eu/2013/07/haarp-misterioznata-programa-e-zakrita/
Май вече е време да се приключи тази тема и да се прати в историята, или в кошчето.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия