Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
hyparh:
Всеки има право на мнение...
Моето е, че "кемтрейлс" съществуват за хората, които не разбират метеорологичните процеси (а явно и оптичните явления). И по-конкретно няма разбиране за това как се формират облаците. Когато човек се запознае с тези основни метео явления (а още по-добре - ако ги е наблюдавал "изкъсо" през годините), ще може прекрасно да си обясни всякакъв вид "кемтрейлс" без нужда от конспирация.
И това ли са "тъмни лъчи от лоша енергия" около купестите облаци? :) Най-приятелски - стегнете се, това са основни и елементарни физични явления и наистина недоумявам как интелигентни хора им се вързват.
Аtos:
Хипарх, мисля, че не си съвсем прав...
Вярно е, че прекалената мнителност превръща всяка следа от самолет в "кемтрейлс" за наблюдаващия, което наистина граничи с параноя понякога...
Но аз лично съм наблюдавал (и то не веднъж, точно по този повод) следи от няколко самолета на относително еднаква височина ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ.
Някои от тях имаха следи, които се "изпаряват" за 10-15 минути, други "нашарваха" небето за повече от 5-6 часа, образувайки решетка, която постепенно се разстилаше като перести облаци, оставащи с часове.
Сега...не правя заключения или изводи, само споделям наблюдения :D
x_name41:
хипарх вижте това
и това:
'beam' radiating from the CN Tower
hyparh:
--- Цитат на: atos в Ноември 01, 2016, 03:20:29 pm ---Но аз лично съм наблюдавал (и то не веднъж, точно по този повод) следи от няколко самолета на относително еднаква височина ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ.
--- Край на цитат ---
Тук се крие отговора :) Дори на малки разлики във височината, може да съществуват значителни разминавания в процентите влажност. Горе често има силни струйни течения и тази разлика в някои случаи може да е огромна само на няколко десетки метра по вертикала или хоризонтала.
Пускам графика на един примерен метео-сондаж от днес от Сан Диего. Вижда се как лявата черна линия (показваща точката на оросяване) прави няколко много резки отклонения в отрязъка 1500-3000м. Което означава, че условията за облакообразуване също могат да варират в широки граници в много тесни въздушни парцели.
По този начин една от две или повече самолетни следи от привидно еднаква височина (а всъщност с някакво, дори и малко, разминаване), може да се изпари бързо в сравнение с останалите, при които влажността е по-висока и настъпва облакообразуване (най-често от ледени кристали) около кондензационните ядра (изгорелите газове), оставени от самолетите, а също и от ефекта на рязката промяна на налягане около крилете. Общо-взето самолетите засяват облаци с придвижването си, стига условията за това да са подходящи. Тогава първоначално тесните ивици, се разстилат и се превръщат в широки пелени от перести облаци, които могат да се задържат високо в небето с часове. Ако няма достатъчно влажност, то следи въобще не се появяват, или много бързо се изпаряват.
Същите тези струйни течения могат да изместят една самолетна следа на много километри за кратко време и въобще да не позволят на съдържанието й (конденз. ядра) да достигне земната повърхност. Може и да го направи, но да е чак на другия край на земното кълбо и това няма как да се предвиди дори от най-добрите метеоролози и суперкомпютри, прогнозиращи времето чрез числени модели.
Усещам, че започвам да звуча като Юлиян, но това са фактите в случая :D
RUS:
Напълно подкрепям всичко написано от hyparh..бих добавил само че на 10 000 м. температурата е -40 ...-45 градуса и водните пари замръзват моментално в кристали и оформят бели следи на голяма височина. Колко дълго ще стоят тези следи зависи от локалните условия и въздушни течения във височина.
И аз недоумявам как интелигентни хора могат да психясват на тази тема - но това е факт.
Ефекта плацебо е целта да сработи в негативния си аспект и да вкара колкото може повече хора в гроба.
Ами прав им път щом толкова им харесва да вярват на конспиративните теории .
Жалко за такива хора , но не може да им се помогне. Явно са самоубийции и мазохисти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия