Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

<< < (17/66) > >>

бай Теню:
Само гледайте глобалното затопляне какво прави.. ;D ;D ;D

EDM electronics:
Мдаааа, насъбрахте се все специалисти по облаците /по цял ден летите със самолети и ракети/ и паралелно с това психиатри, психолози и парапсихолози, които поставят диагнози. Кой ви иска оценките за хората бе, мишки такива? Да вИ поставя и аз една диагноза, че и аз съм "лекар": паталогични тъпунгери, които си мислят, че знаят и разбират всичко. Ако си мислите, че някой си интелигентен е психясал, аз пък мисля, че някои "не психясали" не са толкова интелигентни за колкото се мислят.

Ако бяхте се поинтересували малко какви доказателства има по темата, какви признания и т.н. едва ли щяхте да ми се правите на психиатри. Не веднъж сам пускал видео с което се признава в САЩ от официални лица, че пръскат химии със самолети, уж за експеримент с климата. Това е признание и не е нужно някой от вас да философства и да се прави на разбирател по въздушните кристали, за да го опровергава. Конспиративното в случая не е дали се пръска, а защо. Тук може само да се предполага. Факт е, че в Русия никъде няма такива следи. Да не би там климата в небето да е по-различен? Там няма и тема за Кемтрайл. Там където няма самолети на НАТО, т.е. на САЩ, няма такива следи. Пътнически самолети не оставят също такива следи.

RUS, кой пък на тебе ти е искал помощта, за какви гробове разправяш тука, самоубийци, мазохисти и т.н. Явно главата ти се е напълнила с летящи бръмбари от голямата ти пауза във форума.

RUS:
EDM electronics...като сравня какво си писал ти и аз ясно се вижда кой е психясалия наистина.
Аз говоря с факти от физиката и каква е силата на самовнушението...ти ми говориш за някакви измислена администрация в която лявата ръка не знае какво прави дясната.
Хайде претегляй сам ако имаш капчица обективност...

EDM electronics:
Във всяка една тема всеки има правото да представи гледната си точка. Когато обаче тя не съвпадне с тази на някой, той не гледа да те опровергае с факти, а започва да дава оценки, колко "психясал" е опонента му и колко психично здрав е той. Да, и това е допустимо, като средство на диалог и спор, но е приемливо, когато се изчерпят всички възможности за опровергаване, насрещно доказване. В случая обаче това не е така. Някакви си се изживяват на психолози и психиатри, като започват "да лекуват", да дават оценки и т.н. Сега, трябва ли и аз да направя за всеки поотделно по дадени теми за вярванията му, за предположенията му, като да речем недоказаната истинност на регресната хипноза, свободната енергия и мн. др., като дам оценка и диагноза на всеки, как аз го възприемам - меко казано психясал.

Знаете ли, че повечето теми тук по които е постигнат относителен консенсус в очите и ушите на други хора, не по-малко интелигентни от вас, звучат, като приказки на психясали мазохисти, които чрез регрес и клипаве в интернет оправдават налудничавите си вярвания.

И RUS моля те запази си "фактите от физиката" за самовнушенията. Не се притеснявай за мен. От самовнушения не ми излиза кемтрайл дим от ушите. За самовнушенията се погледни в огледалото и се загрижи за себе си. Прекаленото самовнушение за свободната енергия също може да ти окаже негативно влияние на психиката и здравето, както ти се изразяваш.

За обективността, вместо да даваш оценки на EDM electronics по-добре се запознай с всички факти, не само с твоите разбирания за физиката на въздушните кристали.

Аtos:

--- Цитат на: hyparh в Ноември 01, 2016, 04:16:16 pm --- Общо-взето самолетите засяват облаци с придвижването си, стига условията за това да са подходящи. Тогава първоначално тесните ивици, се разстилат и се превръщат в широки пелени от перести облаци, които могат да се задържат високо в небето с часове. Ако няма достатъчно влажност, то следи въобще не се появяват, или много бързо се изпаряват.

--- Край на цитат ---
Ок, така да бъде...явно по-важно е тук кой в какво вярва, а не фактите!
Щото всеки може да интерпретира фактите спрямо вярванията си, нали така?

Остава ми да повярвам, че по времето, в което бях ученик (преди около 32-35 години), тези процеси в атмосферата не са съществували и изобщо атмосферата е била супер хомогенна и без разлика във влажност и въздушни течения.
Щото...време и практика в зяпане на небето имам бая по това време...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия