Животът- начин на употреба! > Екология
Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 01, 2016, 05:26:34 pm ---... Факт е, че в Русия никъде няма такива следи. Да не би там климата в небето да е по-различен? Там няма и тема за Кемтрайл. Там където няма самолети на НАТО, т.е. на САЩ, няма такива следи. Пътнически самолети не оставят също такива следи.
--- Край на цитат ---
Факт, факт ... колко да е факт? Щот ти си го казал, затуй е факт, така ли?
http://www.newsmsk.com/article/26apr2013/tsena_parad.html
--- Цитат ---Создание хорошей погоды 9 мая, или, как выразился Бирюков, "проведение мероприятий по метеозащите Москвы", обойдется бюджету в сумму около 40 миллионов рублей. "Но это комфорт для всех москвичей", - сказал чиновник. По его словам, при помощи авиации погода без осадков над столицей будет обеспечена в День Победы с 6:00 до 24:00. Разгонять облака будут на трех рубежах: на расстоянии 200 километров от Москвы, 100 и 50 километров
--- Край на цитат ---
Може би авиацията ще гони облаците с вентилатори, или ще прави магии някакви? :)
М/у другото това е практика при парадите на Червения площад още от комунистическо време.
hyparh:
Не може да се сравни едновремешния въздушен трафик с днешния. Тогава следите като цяло са били рядкост, а разрастващите се такива - още по-голяма.
И точно пътническите самолети оставят следите (включително и трайните). Нееднократно съм ги наблюдавал през силен бинокъл и видеокамера с голям оптичен зуум. После често следите си остават и се разгръщат поради голямата влажност. Сега сигурно ще се зароди спор как изглеждат пътническите самолети и колко увеличение ще трябва за наблюдението им :)
Само ще кажа, че е много по-вероятно някой да открие СЕ в гаража си, отколкото да види химическа следа :) И да има опити за пръскане с подобни цели, то нито ще е от пътнически самолети, нито следите ще бъдат видими, също така пръскането трябва да се извършва на много по-малка височина от трайните следи на 8-11км.
Коев:
Доколкото знам всички реактивни самолети отделят заедно с изгорелите газове и някакво количество фин алуминиев прах.Отделя се от вътрешната повърхност на реактивния двигател и е нормално явление при тези двигатели.
Както при много други машини и технологии правещи нашето битие по-ефективно и продуктивно, го има и тук това ,,необходимо зло''.Доста по-сериозно е влиянието от натрупването на парникови емисии в атмосферата от самолетите. Самолетните ,,дири'' са в ,,топ три'' мисля, на най-големите замърсители с парникови газове, след ТЕЦовете и автомобилите с двг.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 01, 2016, 06:49:36 pm ---Факт, факт ... колко да е факт? Щот ти си го казал, затуй е факт, така ли?
http://www.newsmsk.com/article/26apr2013/tsena_parad.html
Може би авиацията ще гони облаците с вентилатори, или ще прави магии някакви? :)
М/у другото това е практика при парадите на Червения площад още от комунистическо време.
--- Край на цитат ---
Тук не коментираме по принцип, че с разпръскване на аерозоли във въздуха може да се влияе на облаци, течения и т.н., а факта, че от капиталистическо време се появиха т.н. химически следи, каквито в Русия няма.
За олимпиади и др. грандиозни мероприятия в много държави се пръска мисля с някакъв аерозол на основата на среброто за разгонване на облаците. Не за това говорим тук обаче!
dymelsoft:
EDM electronics, не разбирам защо е тази истерия от твоя страна. Не намирам някакви обидни думи по твой адрес, за да определяш всички като
--- Цитат ---паталогични тъпунгери, които си мислят, че знаят и разбират всичко.
--- Край на цитат ---
.
По отношение на самия "кемтрейлс", и неговата липса в Русия пак провери в нета има ли го там или не, пък тогава изказвай мнение. Интересно как така над "комунистическа" България през 1980 като дете съм ги гледал достатъчно въпросните бели следи. Освен ако братския СССР тогава е правил "кемтрейлс" над БГ.
Е сигурно и аз спадам към тъпунгерите, които смятат подобни неща, като "кемтрейлс" за пълни глупости . Смятам, че зад темата "кемтрейлс" и цялата световна истерия покрай това (включвам и удобното "признаване" на американската администрация) стоят точно кукловодите на днешното време. Защото най-лесния начин да се контролира една човешка маса е като се всява страх от всичко. Интернет направо се "кърти" по шевовете от статии и теми за конспирации включително "кемтрейлс" и всякакви доказателства за това. Човек, може до такава степен да затъне в подобни "доказателства" , че буквално да се побърка. Тези теми за мен имат една проста идея. Метод за психическо разболяване на обществото. Печалба за фармацевтичните компании и търговията със здраве. Просто е. Поне за мен.
П.П. Имам една програма на телефона Flyradar която показва всички пътнически самолети в полет в реално време ето и една снимка на това, което ясно показва за какъв ужас става дума в небето.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия