Сега през 2024 г. Andrea Rossi направи заявление , че поради забавянето в производствения процес
събира отново заявки за E - CAT генератори.
Или тези които желаят да поръчат генератори , да потвърдят отново заявката си.
...
Не се наемам да прогнозирам кога и дали генераторите ще пристигнат.
Така или иначе аз не губя НИЩО. Плащането е с наложен платеж ,
ако генераторите пристигнат ОК . . . . плащам ги.
Ако НЕ . . . . здраве. Както казва Мечо Пух . . . . . "Каквото . . . такова."
ELPunto, ще се наема да прогнозирам че генератрите ви никога няма да пристигнат.
Принциптно това е стандартна схема за завличане на инвеститори, която интересно не се практикува само от сега (ерата на интернет) но датира от поне 150 - 200 години, и особенно в САЩ (където е била много разпространена), разбира се преди електронните технологии е била в доста по-бавна и прозаична форма.
И така Роси, с тези предварителни заявки (от хора като вас), отива при едни незнаещи и немислещи хора с пари (или ги намира в нета) и им казва, имам толкова и толкова предварителни заявки, за продажба на такива и такива цени, дайте ми пари за производство и така ще спечелите 50% ( или 100 % ) за година. След получаването на тези пари човека започва "прозизводство" като бави всичко, и нищо не се прави по, така да се каже, инвестиционния проект, просто се изцеждат ресурсите на инвеститорите. Започват съдебни процеси, и всичко отива в кошчето на "правосъдието" и се точат едни дела, докато в същото това време хитрия Роси, започва нов "инвестиционен" процес за ново производство, по същия начин както преди. Първо предварителни заявки и последващо наново търсене на следващите инвестиционни риби.
Та виждате ли Мечо Пух може и да не го е еня какво ще се получи, но на база информацията която предоставя ( без да се замисля ) помага на такива като Роси да си въртят игрите.