Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Инерционен двигател
scarface:
Това е само за проба, така че не се притеснявам за лагерите. Мотора е на 24в. 14А. не е на много големи обороти, но ще прави 3000. Предавката е 1:1.5 по спомен. Не се вижда еднопосочен съединител понеже по оригиналната идея е с колянов вал, а на мен не ми хареса. После реших да е с еднопосочен механизъм от задно свижение на колело, но взех частите и после се усетих че пак няма да е добра идея и за известно време го оставих. С запчатките от задното движение не е добра идея, понеже колкото по вдигаш оборотите и размаха на раменете става по малък и няма да сработи добре. Веригата също ще вибрира и настрани. трябва нещо по кадърно. Някакви идеи?
Всеки мотор можеш да го направиш за вертикален монтаж. Можеш да сложиш допълнително.опорен лагер или неговите да ги замениш с радиално аксиални. Не бързаи да ги купуваш.Първо пробвай дали ще тръгне и тогава вземай лагери. Според мен това което си направил няма да е много ефективно. Рамената ти са много тежки. Нямаш чак такива усилия че да слагаш толкова дебело желязо.
ddimitroov77:
подготвих нови плочи от гетинакс. лагерите ще са конусно-ролкови - поемат по големи натоварвания и са по малки. Пиша си от време на време с линевич. Той препоръчва линеен генератор - за да се избегне преобразуване на движението и еднопосочния съединител (нашия го купихме за 300 лв. е поема най - много 2,5 кВ). Двигателя може да е още по-малък - т.е. по-лек. Сега правим преводно отношение на инертор към генератор 1:3 за да вдигна на 160-180 оборота (около 12-13 В). И аз пробвах малък макет с задно движение на колело - много са големи ъглите на зацепване и не може да се получи.
Усилия има - но с алуминиева плоча с олекотяващи канали и отвори ще стане още по добре. Почвам да разучавам линейни генератори - ако някои може да помогне с инфо...
ddimitroov77:
Направихме модела с гитенаксовите плочи и малките лагери. Много по лек и лесно лагерова. Оборотите скочиха поне двойно и благодарение на верижната предавка. Сега остана оптимизация на обороти и Волтаж. Има и един проблем с пружините - какви да са и къде точно да се поставят. Мое мнение е че трябва да има само на едната страна - т.е. свободния ход но става една симфония от вибрации и мисля че много се губи в разсейване от пружини, а без тях е сложно да се задържи на една позиция и се губи много от свободния ход.
ddimitroov77:
Здрасти scarface,
Има ли развитие по твоя проект с Линевич?
Поздрави,
Димитър
varvarin:
По принцип алтернаторите генерират напрежение не само като се въртят, но и когато оста се завърта частично ту в едната ту в другата посока. В зависимост от ъгъла на завъртане е възможно да се наложи оптимизация на статорната намотка. Дали няма да е по лесно ако се монтира устройството на оста на автомобилен алтернатор и се избегнат еднопосочните съединители или коляновите механизми? Изправянето на ел. ток е доста по лесно от изправянето на механично движение :-)
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия