Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Инерционен двигател
ddimitroov77:
За scarface
има ли напредък при твоя образец. Аз олекотих конструкцията, но сега имам нужда от подходящ ел. двигател - по възможност постоянно топков 24 или 48 В. Много са малки оборотите , трябва да прехвърля : 3500-4000. Ти от какво намери двигател?
ddimitroov77:
Може ли да ми дадете съвет.
Търся комплект четки за предаване на прав ток 0-24 V, до 60-70 А
Може ли да се използва готов блок от ел. двигател, генератор или друго.
Поздрави,
scarface:
--- Цитат на: ddimitroov77 в Юли 13, 2011, 05:27:23 pm ---За scarface
има ли напредък при твоя образец. Аз олекотих конструкцията, но сега имам нужда от подходящ ел. двигател - по възможност постоянно топков 24 или 48 В. Много са малки оборотите , трябва да прехвърля : 3500-4000. Ти от какво намери двигател?
--- Край на цитат ---
Никакъв
От началото на лятото не съм пипал нищо. Излезе сериозна работа и не остава време, а ако намеря малко ходя на плаж че лятото тука късо.
Мотор намерих от електрическите скутерчета дето излязоха първи. Моторите има са на 24в мисля 300 вата и 3000 об. На снимката от предните постове се вижда.
ddimitroov77:
Аз работя по малко, но има лични ангажименти които взимат от времето, сега търся готов модул : четкодържател + пръстени
поръчах един електродвигател и подготвям нов прототип на Линевич, този път все по здрав и готов за тестове и експлоатация
предния даде показа добро направление, а и контактувам с Линевич и той дава напътствия...
TINI:
Здравейте, свалих си поста защото не е по темата. Но идеята за акумулиране на енергия от вятъра не е за изхвърляне. Успех.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия