Животът- начин на употреба! > Екология

Пчелите умират

<< < (6/8) > >>

Радико:

--- Цитат на: mind в Април 13, 2020, 12:29:34 am ---Честотата на МВ печка е 2.45 GHz, а на 5G - 20-60 GHz.

--- Край на цитат ---
Не това въобще не е вярно. От 20 до 60 като от 20 до40 се ползваше и до сега, единствено взеха от военните честотния диапазон на 60ГХц. и го разрршиха за гражданско ползване като ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СА ЧЕСТОТИТЕ НА КЛЕТКИТЕ. Няма телефон който да приема и обработва сигнал 20 ГХц това са честотите със които комуникират по мржду си БАЗОВИТЕ СТАНЦИИ там където няма възможност за оптичен кабел. Сигнала се разпространява в много тесен фокусиран сноп и не може да се осъществи връзка ако няма пряка видимост. Самите телефони и други потребителски устройства комуникират със клетките на 2,4ГНц. Така че действай слагай пчелата в микровълновата. Много ще се изненадаш от чистата си съвест в края на експеримента. А да може да сложиш и чаша с малко вода да не си повредиш печката.

plcsoft:
Радико въобще нянам намерение да ти се хващам на глупостите. Това което се вижда на видеото за пчелите аз съм го виждал с очите си във собственият си пчелин. 2007 година на растояние от 500 метра до пчелина ми монтираха GSM     3 Gклетка със голяма мощност. Защото в Добруджанската равнина могат да ги слагат на голямо растояние. През зимата на 2008 бях на минус със 40 кошера. През същата година монтираха още една клетка в близост на друг оператор, защото хълма който ползваха се намираше най-голямата височина в радиус от 20-30 километра. През 2009 година останах със 80 кошера от близо 160 кошера преди две години. Направо пред очите ми падаха животинките изващи от паша със крачета пълни със прашец и нектар. Особенно силен подмор се получаваше когато имаше интензивен трафик от клетките особенно през деня от 10 до към 15-16 часа след обед. Изгледай видиото отново и виж как камерата показва още мърдащи животинки с крачета пълни със прашец. Така че, не спори за неща на който не си бил пряк свидетел.

juliang:

--- Цитат на: plcsoft в Април 13, 2020, 07:16:30 am ---Защото ЕДН което се получава от магнитното излъчване на GSM клетката в клоните на едно дърво е много по-голямо от ЕДН в една тревичка. Едното е високо 10см другото е високо 10метра и повече спрямо земя. Ако си учил и си взимал изпит за квалификационна група по-безопасни условия на труд, би трябвало да го знаеш. Другото го каза mind.

--- Край на цитат ---
Ти гледаш ли клипа изобщо?
На дървото му е ОПАДАЛА КОРАТА от страната на клетката!!! И това според "активиста" е станало щото клетката излъчвала точно от тая страна.
С'я ти ми кажи как може на дървото да му опада кората, а само на метър тревата да е зелена? Зелена, пич... без никаква разлика с тревата в другата част на поляната.

VITAN:
По същество у неше село, пчелите измират в промишлени количества при пръскане на рапицата.
Има слух, че им отпускали кинти за немски препарати, а они вземали китайски.

Ка ти измрат пчелите, веднага викаш кмета и пишете протолол и следва ходене по мъките... крайният резултат от които е да теглите една майна на министър, зам. министър или който е там по веригата.

Атмосферата ни предпазва от космическото лъчение. То е с честотата на 5G. Основно там разбира се, спектърът е ужасно широк. С 5G все едно сами си махаме защитният щит. Нашата ДНК няма да обяснявам как ще реагира.
Иначе космическите лъчи може да ги видите с просто око.
Вземате някакъв сух лед на някакво вещество, което прави температура -60 градуса студ.
Съдът с въздух се изстудява за 10 мин., слягате си сянка, светвате с фенера на телефона и гледате с просто око:
космическите лъчи, успели да минат през атмосферата.
Колкото по-по-нависоко сте в планината, толкова става все повече принципа на Мечо Пух....

plcsoft:

--- Цитат на: juliang в Април 13, 2020, 12:54:38 pm ---Ти гледаш ли клипа изобщо?
На дървото му е ОПАДАЛА КОРАТА от страната на клетката!!! И това според "активиста" е станало щото клетката излъчвала точно от тая страна.
С'я ти ми кажи как може на дървото да му опада кората, а само на метър тревата да е зелена? Зелена, пич... без никаква разлика с тревата в другата част на поляната.

--- Край на цитат ---

Ами много просто е бе пич!? От към страната на GSM клетката дървото е изсъхнало защото ЕДН-то което се създава по листата и клоните е с по-висок потенциал, съответно този по-висок потенциал напрежение води и до по-голям ВЧ ток който протича през страната на дървото която е изложена на микровълново лъчение. Ако една тревичка е със височина 10см и върху нея се излъчва електромагнитно поле от 1 ват и създава на върха на тревичката спрямо земя ЕДН 1миливолт(примерно) при едно дърво високо 1000 см ще се натрупа потенциал от 100миливолта в зависимост от интензитета на микровълновото лъчение. Елементарно е! Представи си при лъчение от 100 вата какво се причинява на дървото!?!? Тогава ще имаме 10V ЕДН. При това говорим за високочестотно лъчение с много странични ефекти както върху клетките на растението така и върху водата съдържаща се в нея! Какво не загряваш???
За да усетиш какво изпитва дървото постоянно от това лъчение направи следният експеримент. Вземи батерийка от 9V и я допри до езика си! Какво усещаш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия