Опити за предаване/приемане на мисли от разстояние са правени преди повече от 100 години.
Особено интензивни и мащабни експерименти са правени по времето на "студената война", разбира се от
силовите ведомства на САЩ и СССР с цел манипулиране съзнанието и поведението на хората.
За тези неморални опити са похарчени стотици милиони $$$ $$$ . . . . .
Резултатите от експериментите и технич. устройства са засекретени и се пазят в архивите на ЦРУ, КГБ и пр.
След разпада на СССР и Варшавския договор, финансирането на експериментите е прекратено или намалено до
нивото на научни експерименти.
Аз самият съм правил десетки опити за предаване/приемане на мисли (визуализиране) с подбрани хора,
разбира се, те доброволно участваха в опитите.
Методиката е разработена от моя милост и е много проста . . . . . мога да я споделя и предам
опита си, но не на всеуслошание, а на тесен кръг от хора, които имат интерес и определени телепатични способности.
Ще добавя само, че моите опити за предаване/приемане на мисли се правеха от стотици, някога и хиляди
километри, между "предавателя" и "приемника".Познаваемостта достигаше до 80%.
Като потвърждение на тезата, че телепатия съществува пускам статията на украинския изследовател
А. Барченко.Барченко прави телепатични опити и заснема на фотографски плаки мисловния образ на "приемника".
Според мен тези опити са на доста ниско , бих казал любителско ниво, но са доказателство за съществуването на
мисловни вълни, които вълни могат да се предават и приемат с технически средства.
За сега, за добро или зло, технологиите не са на ниво, че да улавят и "четат" човешките мисли.
Човешкият мозък е най добрата "антена" за предаване/приемане на мисловни вълни.
Статията на А. Барченко е публикувана в електронното списание "Журнал Формирующихся Направлений Науки"
и е на руски език.