Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 24, 2022, 05:31:21 pm ---Абе не помня кой борец го беше казал, но помня че беше на световно ниво! А забележете, в онези времена нямаше анаболи ,стероиди, допинг! Само рънъ!
--- Край на цитат ---
Звучиш носталгично: в онези времена нямаше анаболи, стероиди, допинг...
Нямаше и наркотици, проституция, престъпност, джендари, гей-манифестации, нямаше снаряди Ф80 :D, имаше КПСС и БКП. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 24, 2022, 09:30:22 pm ---Нямаше и наркотици
--- Край на цитат ---
За Каптагон нещо чувал ли си? И кой го изнасяше за арабите?
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 24, 2022, 09:30:22 pm ---... проституция...
--- Край на цитат ---
Да, у ваше село нямаше, ама тук имаше.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 24, 2022, 09:30:22 pm --- ...престъпност...
--- Край на цитат ---
И к'во да окрадеш? Жигулата на съседа или мотиката му от вилата? И кат казах "жигулата" - да се сещаш к'во пееше Тодор Колев? Нещо за едни чистачки... или това е творческа хипербола?
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 24, 2022, 09:30:22 pm ---... джендари...
--- Край на цитат ---
Георги Парцалев, Васко Кеца, Емил Димитров... ма нямаше никакви, изобщо.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 24, 2022, 09:30:22 pm ---... гей-манифестации...
--- Край на цитат ---
Само обикновени, чиито смисъл не се различаваше много от споменатите от теб.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 24, 2022, 09:30:22 pm ---... имаше КПСС и БКП.
--- Край на цитат ---
Както казах в по-горното изречение... разлика голяма нямаше:
Номак:
https://www.youtube.com/watch?v=8KfA0WDIYyw&t=615s
космически супер храни!заместващи месото ..
::) :o
EDM electronics:
Скоро време космическата храна ще се продава повсеместно, така решиха за вас от демократичния ЕС, без да са ви питали демократично, защото знаят, че вие сте демократи с демократично мислене и съвсем демократично ще се съгласите да лапате през глава: червеи, от дългите и белите - лешовите, скакалци, бутчета от скакалци, не ги бъркайте с пилешките бутчета, нямат нищо общо ;), бръмбари, не колорадски, от ония черните, хлебарки и крила от хлебарки, не ги бъркайте с пилешките крила ;).
Аз мисля, че с тези и подобни придобивки вие сте много напреднали европейци. :D
Мен ме оставете, аз съм консерва, която кара Жигула, нищо не разбирам от демокрация, камо ли от скакалци, гущери, жаби и хлебарки. :D Само пропадналите русофили ще ядат вратни пържоли и свински гърди на барбекю, модерните, като Горелката ще си пият бира с пържени щурецки бутчета - те хрупали кът чипс. ;D
Гледам горе някой пуснал братската прегръдка на Великия Другар Тодор Живков, който изразява искрените си братски чувства, а сравнете ги с ей тия хубавци от най-най-най-голямата демокрация, ах колко голяма, чак няма такъв синоним да ви опиша:
Тия урудливи сурати имали нужда някой да им оправи "горелката". ;D
rumen21:
Книгата “Old age” на SANFORD BENNETT е написана на база личен опит което е важно и може да бъде полезна за постигане на дълголетие . Знам , че има много теории на тази тема но мисля, че всичко трябва да е умерено. Точно умерена физическа активност препоръча автора и резултатите при него са налице.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия