Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
VITAN:
--- Цитат на: rumen21 в Март 24, 2023, 08:40:30 pm ---Може ли линк, как изглежда президента на компанията за която говориш ?
--- Край на цитат ---
Дадох ти линк с презентация. Там е. На 36-та страница. Мисля след въпросните 3 месеца.
Ksurnev:
Нямало никоййй... Всички ли са на Агрофитнес? ;D
rumen21:
Защо няма никакъв интерес към този продукт Vertera ? Той би бил наистина добър ако приемането му води до подобрение примерно на зрението , на слуха, до спиране на оплешивяването и възстановяване цвета на косата, до подобряване на либидото и др. , все белези които да покажат, покажат , че Vertera наистина е ефективен .
Вододраслите на Vertera имат ли нещо общо с тези на Спирулина ?
Само Ветрета едва ли ще е достатъчна , ще трябва умерен спорт и yoga за поддържане на мозъка.
VITAN:
--- Цитат на: rumen21 в Март 26, 2023, 02:49:24 pm ---Защо няма никакъв интерес към този продукт Vertera ?.
--- Край на цитат ---
1. Има, даже на няколко континента.
2. Забелязал съм, че умен човек лесно схваща ползите. Това не е лекарство, не е хранителна добавка (концентрат), а лечебна храна - действа бавно, с натрупване.
3. Не се продава в магазините, не се рекламира по сороспийски медии.
Навремето, когато Хитров е започнал бизнеса, започнал с доктори (немски) и аптеки (руски). Не вървяло особено.
Компанията "експлодира", започвайки друг начин за разпространение.
Дигнаха цените и по още 2 причини. Голямо търсене и затруднени доставки (заради войната).
--- Цитат на: rumen21 в Март 26, 2023, 02:49:24 pm ---Вододраслите на Vertera имат ли нещо общо с тези на Спирулина ?
--- Край на цитат ---
В някои от продуктите на VERTERA има спирулина. Основното е ламинария и фукус.
Да не се бърка с Аквасорс - там европееца усвоява само 7-8% междуклетъчно пространство.
Самите клетки на водораслите реално не се усвояват от европейците.
--- Цитат на: rumen21 в Март 26, 2023, 02:49:24 pm ---Само Ветрета едва ли ще е достатъчна , ще трябва умерен спорт и yoga за поддържане на мозъка.
--- Край на цитат ---
Спорт да, йога не. Йогата не е за мозъка, а напротив.
1. Всеки асан в йогата е молитва към определено езическо божество - ако 100% разбирате от йога, а не нейният рекламен европейски вариант.
2. В индийската религия божествата са 3 333 333 !! Някакви луди изследователи (учени) ги преброили! В тяхната духовност всичко е кратно на три.
3. Медитацията е пълно изчистване от мисъл и воля - да позволиш, да те яхне някакво "божество" и да ти даде "свръхсили". Но това е друга и много дълга тема...
rumen21:
Не съм предполагал , че изпълнението на асана е вид молитва към божество и е вредна. В какво се състои нейната вреда ?
Поне аз не се моля при изпълнение на асана. Бяха ми споделени 2 неща за йога : 1-во , че фитнеса е вреден според йога и че йога не е за жени.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия