Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 29, 2023, 08:44:16 am ---... В трезво състояние си се чувствам добре. :D
--- Край на цитат ---
Такива хора са преобладаващата клиентела на едно здравно заведени в близост. Многопрофилна болница за активно лечение по неврология и психиатрия й е пълното име. Там е пълно с хора, които се чучвстват щастливи 24/7. Едни такива усмихнати са, приказват си сами...
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Март 29, 2023, 01:11:53 pm ---... единственото нещо което ви трябва е фундаментално познание по физическите науки и добро логическо мислене (за да отсеете глупостите).
--- Край на цитат ---
Искрено се надявам колегата Румен да може да отсява глупостите....
ПРИЕМЕТЕ ГО НАЙ_НАКРАЯ - ВСЕКИ Е СМЪРТЕН НА ТОЯ СВЯТ. Живейте така, че като на смъртния си одър когато "целия ви живот премине пред очите ви като на кино" в него да няма кадри, за които да съжалявате, или от които да ви е срам. Аз лично искам когато се обърна назад, да не виждам недопити бутилки, недое*ани мадами и нещастни приятели. Свети Петър няма да ви мери бицепса или да ви брои плочките на корема.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Март 29, 2023, 08:55:29 pm ---Аз лично искам когато се обърна назад, да не виждам недопити бутилки, недое*ани мадами и нещастни приятели. Свети Петър няма да ви мери бицепса или да ви брои плочките на корема.
--- Край на цитат ---
Но ще ти брои ония неща в началото.
+ лукавството, сиреч двойните стандарти ++ един дълъг списък от рода:
public Dictionary<string, Dictionary<string, string>> juliang =
new Dictionary<string, Dictionary<string, string>>
{
{
"Gender",
new Dictionary<string, string>
{
{"L", "Mara"},
{"XL", "Pena"},
{"XXL", "Ginka"},
{"XXXL", "Yyyyyy"}
}
},
{
"a sin",
new Dictionary<string, string>
{
{"too", "many"},
{"too", "much"},
{"before", "a lot of"},
{"after", "a lot of"}
}
}
};
P.s. На практика нищо няма да ти брои. Посоката няма да бъде нагоре.
rumen21:
juliang, всичко което казваш не пречи да се търси начин за по-дълъг живот.
Елексирът може да е утопия, но все пак има издадени книги по темата безсмъртие - «Врата бессмертия или гибель китайского императора « Семенов А.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Март 29, 2023, 09:27:04 pm ---Но ще ти брои ония неща в началото.
+ лукавството, сиреч двойните стандарти ++ един дълъг списък от рода:
--- Край на цитат ---
Витко, не изключвам да си спомняш предишния си живот, или как си прекарал определено количество векове в рая. Но аз такива спомени нямам. Тоест изобщо не ми дреме какво ще се случва с нещото което ще остане от мен след като умря. Сещаш се че и не вярвам в такива неща, но за да ме разбереш го казвам така.
Но както казах - разбирам те. Това е следствие на деформирания ти начин на мислене. Ти си готов да потърпиш някакви неудобства тук за евентуално светло бъдеще. Разбери го: няма го - точно както конунизма.
--- Цитат на: rumen21 в Март 29, 2023, 10:01:25 pm ---juliang, всичко което казваш не пречи да се търси начин за по-дълъг живот.
--- Край на цитат ---
Търси пълноценен, а не дълъг живот. За к'во ти е да живееш 100 години нещастен, необичан (или трезвен :) ).
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 29, 2023, 10:11:11 pm ---
Търси пълноценен, а не дълъг живот. За к'во ти е да живееш 100 години нещастен, необичан (или трезвен :) ).
--- Край на цитат ---
Проявявам загриженост ;), имам опасения, че докато чакаш рублата да се срине /чакаш вече години... :D/, а долара да става все по-стабилен /каква само "реалистична" перспектива :D/, ще са ти нужни все по-големи количества алкохол, защото много се проточи това твое чакане, а тенденциите са обратни. :D
Много съм притеснен. :D
До фатален край едва ли ще се стигне, като се има предвид, че се намираш в близост до Многопрофилна болница за активно лечение по неврология и психиатрия. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия