Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (78/100) > >>

Аtos:
Лошото е, че "здравото селско население" отдавна не е така здраво!

Почва, въздух, стоки, които все пак се купуват (кой селянин вече сам си меси хляба ?) А и житото му на чия почва расте и сам ли си го жъне?

Да, Витане (явно си синтетично градско чедо отдавна), само прескочи до някое близко село - Хотница, Дичин, Поликраище, Първомайци... Купи си истинско мляко и си го подкваси, не е трудно ;D
Въпросът е, че не се знае тези крави, каква трева са пасли и колко киселинни субстанции от дъждовете са погълнали (че и други елементи).

VITAN:
В града и на моето село, млякото няма да се самозакваси.
Трябва ми истинска закваска.
Не такава, която е ширпотреба, а оригинална.
Може и да има, но аз не знам кой продава. Не, че съм търсил, но и нямам увереност, че няма да ми шитнат поредната ширпотреба. А такава - за какво ми е?!
Гледал съм под микроскоп кисели млека и знам кой "модел" бактериално колко е читав...

Номак:
Има ли програмисти в форума които могат да направят ИИ който да не е цензуриран като масовия?да си го питаме СЕ има ли, безсмъртието може ли да се случи и т.н.

juliang:

--- Цитат на: Номак в Април 23, 2023, 07:47:12 am ---Има ли програмисти в форума които могат да направят ИИ който да не е цензуриран като масовия?да си го питаме СЕ има ли, безсмъртието може ли да се случи и т.н.

--- Край на цитат ---

Не ти трябва програмист и ИИ, трябва ти църква...

ventsy74:

преди 30 години сутрин кат не мож си изстържеш стъклото на жигулата от черен лепкав прах

Хулияне

Работех в кремиковци 4 години и нито веднъж не ми се е наложило да чегъртам нещо от стъклото на тогавашния ми Таунус..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия