Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (83/100) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Май 25, 2023, 07:06:58 am ---   Не EDM electronics, не познавам и не бих искал
отсреща да ми говорят с турцицизми и лоши думи.  ;)
Навярно твоето детство е било съмнително и това оправдава агресията която изпитваш и изписваш сега, но затова има лекари и заведения в които може да се лекуваш.  ;)

Човек когато си помисли, че винаги е прав и едва ли не другите са му виновни за всичко -
това е диагноза приятелю...

Ако взимаш съвети, бих ти препоръчал
по-често да ходиш към и по язовирите.. с цел
риболов, а не да са удавиш.....  :D

Или просто пътувай, запали жигулата и карай
необятно където и да е, гледай зелените дървета, треви и се радвай.

--- Край на цитат ---

GMG, нали знаеш, че аз съм спОртист и цял живот съм бил...  :)
А ти спИртист ли си?  СпИртист? ;D

Ако си спИртист предполагам си забелязал, колко отрезвяващо действам аз на спИртистите?  :)
НаспИртосат се и като се появя аз спирта им се изпарява, омекват като печена праса и забравят за геройствата си на "командоси".  :)

GMG:
   От де да та знам къф спОртист си бил?
За твоя кратък живот от 36год. едва ли си ходил на републиканско..  ;)

А аз дъл съм спОртист или спИртист трябва да попиташ жена ми, ако искаш мога ти дам номера
да питаш, ма кат знам как мълчиш у чата (да не казвам като какво) едва ли ще звъннеш...  ;D

suliko:
Друга супер храна от ферментиралите храни които изброявах по горе е т.нар балсам ябълков плодов оцет от естествено ферментирали плодове и после след ферментацията продължава до превърнато в оцет с оцетно-киселата ферментация. Освен кис.Мляко и др. млечно кисела ферментирали храни има също полезно действие и предпазва от цял бюлюк от болести също както млечно киселата ферментация и нейните ферментирали храни.

rumen21:
Сега остава да се докаже, защо всички тези кисели и ферментирали храни са полезни ! Необходими са клинични изследвания или поне   споделяне на собствен емпиричен опит.

VITAN:
Е те тоя другар да ви обясни, как се самоубиват всеки ден някои и как да не го правят:

https://www.facebook.com/100033570423894/videos/1121450589257622
Видео смотреть до конца ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия