Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
VITAN:
--- Цитат на: rumen21 в Юни 19, 2023, 12:45:37 pm ---Съмнявам се някой да е състояние да разкодира ведическия санскрит, който е изчезнаал пр.н.е. и знанието .за този език е изгубено. Останали са само писмените свидетелства изписани с помощта на девангари.
--- Край на цитат ---
Латинският е мъртъв, но не изгубен.
Арамейският, въпреки геноцида на Ислямска държава (създадена и спонсорирана от наглосаксите) все още не е изгубен (езикът, на който вероятно е говорил Христос).
Санскрит - още по-малко е изгубен. Има живи носители в Индия, речници бол... Филмирал те е някой.
Речник на сходните думи между Български и Санскрит
https://bg.wikibooks.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B8_%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B8_%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82
От тук, знаейки къде е най-старото открито злато в Европа, ще разберете какво значи името на град Варна.
rumen21:
Да филмирал ме е, ...... и този някой твърди, че значението на думите на санскрит е съвсем различно от общоприетото .. Всичко е изопачено , даже и ако трябва да преведем думата йога.
VITAN:
А, стават и по-големи инфекции. Като например:
- Хората на Хитлер от Аненербе търсят много време в Хималаите Шамбала, мислейки, че това е място някъде на картата.
- Дух, обсебил човека, започва да говори чрез него от 1-во лице за неща, които са станали много отдавна, но са известни на някои от слушателите. Така духът мами, че човека е безсмъртен, защото няма как младок да е очевидец на неща, станали преди 100-200 години.
- И да, има хора обсебени от духове. Виждал съм едно такова дете пред кабинет в Поликлиниката. След като си тръгнаха, докторката назова нещата с истинските им имена: БЯC (а не дете).
GreenHulk:
--- Цитат на: rumen21 в Юни 18, 2023, 10:31:25 pm ---Трябва да се започне първо от това : къде и в кои древни книги са описани тези препарати или методи за вътрешна алхимия. Не трябва тепърва да се открива топлата вода.
Ясно е , че не само ние но и стотици хиляди в момента търсят тази информация. Търсили са я и в миналото , но с какъв резултат ?
--- Край на цитат ---
Един известен и произвеждан в наше време продукт с подмладяващо действие е Чаванпраш или шаванпраш - по аюрведа. Няколко десетки съставки, въздействие върху много системи, подходящ дори за деца и бременни жени, може да се ползва и профилактично.
https://zdraveotindia.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/dabur-chyawanprash-%D0%B4%D0%B0%D0%B1%D1%83%D1%80-%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88-500%D0%B3%D1%80/
Тибетски скъпоценни пилюли
https://mentseekhang.org/precious-pills/ - за предпочитане да се мине първо диагностика и консултация с квалифициран тибетски лекар (17-20 години обучение)
Ползвал съм и чаванпраш, и тибетски пилюли - действат.
VITAN:
Тъй, тъй, 1000 години ще живея. С нещо, което има захар и консервант.
Не, че го отричам де, но ей тъй, "за протокола". И пилюля на руски е хапче. Идва от английското: pill
Това тук подмладява: концентрат от дълбоко ферментирали водорасли >>
https://ver-tera.org/plasmax
Тънкостта е, че храни "експлозивно" положителната чревна флора.
(некоректно понятие, що флора е растения - коректно е микробиом)
А положителната и отрицателната чревни "флори" са като кантар/везна - едната нараства за сметка на другата.
За протокола: ако вземате пробиотик след антибиотик, това ви е 1% от чревната "флора".
Това не е евтино, но аз и жената взимаме по малко (не по 4 на ден).
Усещаш, усещаш... еее, да ви го обясня все тая. Важното е, че подмладява дотолкова, че действа като афродизиак.
Пак за протокола: никой никога не е използвал водораслите в такава им функция.
Или поне аз не знам.
Кое ще рече, че няма как да не е вярно твърдението на компанията >>
Лиофилизиран (нискотемпературно изсушаване във вакуум) хидрогел от ламинария и фукус Plasmax - това е:
Поддържане на хомеостаза.
Бързо подмладяване.
Крепко здраве.
Лекота и активност.
Психологическо равновесие.
Терапевтично-профилактичен и козметичен ефект.
Капсулиран за лесна употреба.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия