Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (87/100) > >>

rumen21:
Не мога да разбера каква е разликата например между Plasmax и Vertera Gel или другите продукти на Вертера . Би трябвало общо взето да действат по един и същи начин, след като са на една основа .

Ако продуктите на Вертера имат   подмладяващото действие, няма да е пресилено да се каже, че намерен начин  да се избегнат мутациите на ДНК , които са една от причините за стареенето  .

Може ли информация каква е цената на Plasmax ?

VITAN:
Разликата е, че старите продукти бяха ферментирани 4 часа, за да се усвояват от европейците (за разлика от японците).
Новите ферментират почти 14 дена. Хранителните вещества се разграждат до къси вериги монозахариди, които отлично хранят положителната чревна флора (коректен термин микробиом).

70% от имунитета се "крие" в тази "чревна флора".
Няма почти вреден микробиом - минимум токсини.
Има як превес на положителния - синтезиране и усвояване на всякакви полезни вещества - на МАХ. Припомням, че човек не може да храносмила без бактерии.
Никакви извънземни ДНК.
Plasmax - това са продукти вече по новата технология.
Ако нямат на опаковката надпис Plasmax - значи са по старата.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 22, 2023, 09:36:05 pm ---Разликата е, че старите продукти бяха ферментирани 4 часа, за да се усвояват от европейците (за разлика от японците).

--- Край на цитат ---
Ще се сетиш, че има разлика между човек и човек. И че нещо, действащо на един човек може да не действа на друг. Защото разликата между мен и японеца е по-малко отколкото между мен (който ям изключително месо, пуша цигари и употребявам алкохол) и съпругата ми (вегетарианец, непушещ и почти не употребяващ алкохол).

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 22, 2023, 10:38:06 pm ---Ще се сетиш, че има разлика между човек и човек.............  пуша цигари и употребявам алкохол) и съпругата ми (вегетарианец, непушещ и почти не употребяващ алкохол).

--- Край на цитат ---

Тук съм съгласен с теб, но то не е за хубаво.  :)
Първо под "употребявам" алкохол разбирам системно, а не инцидентно, т.е. става въпрос за пристрастяване или медицината го нарича "алкохолизъм", а пациента на руски е "алкаш".  :)

Второ разликата се състои в това, че на единия акъла му е много малко.  :D

Ся, от съображения на добро възпитание няма да конкретизирам на кой, но предполагам за толкова ще имаш, за да разбереш, кого съм имал предвид.  :D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 22, 2023, 10:49:12 pm ---Първо под "употребявам" алкохол разбирам системно, а не инцидентно, т.е. става въпрос за пристрастяване или медицината го нарича "алкохолизъм", а пациента на руски е "алкаш".  :)

--- Край на цитат ---

Отворко, дефинирай "системно" преди да се правиш на много разбиращ. Или ще ти е като другите ти приказки - дай да клатим въздуха да става течение...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия