Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (89/100) > >>

rumen21:
АФА, Вертера .... къде  е истината?

Поне аз не мога да открия данни за правени клинични медицински изследвания за приема на тези продукти. Такива би трябвало да има за да се докаже ползата.

Ще дам пример с билката бабини зъби за която има клинични изследвания и всеки може да я приема без притесненя от странични ефекти.

VITAN:
Отговора е елементарен.

1. Онова е кашер-но, усвоимо на 7-10%.
2. Само VERTERA разпуква/разбива клетката на водораслото, за да го усвои европееца доста над 90%.
3. Има тонове документация (достъпна ми е) и сертификати (иначе кой ще ги пусне в ЕС). Но от тая "тежка" документация обикновеният човек какво ще вдене?!
4. Ето, пробвайте се тук, па като го смелите, попитайте за още:
https://ver-tera.org/images/sampledata/Laminaria.pdf

EDM electronics:
Зная хора с евроатлантически наклонности  ;), за които елексирът на безсмъртието е твърдо - алкохола и цигарите, подозирам и наркотиците.  :D
Тях никой не е в състояние да ги убеди, че това не е вярно.
Алкохола и някакъв неизвестен техен градски начин на живот, които си представят че той е по-фешън от живота на другите, ги кара, да си мислят, че са на върха на гойното.  :)

А истината е на отсрещния бряг.
Природосъобразен начин на живот, спокойствие, "чесане на пъпа", по-малко работа, биологично активна храна, активно спортуване, редовен секс, са елексирът за който се говори в настоящата тема.

Сега разучавам темата за Червената мухоморка и микродозинга, невероятните ползи от този дар на природата, ако има интерес, само на не алкаши бих споделил.  :D
Макар, че точно червената мухоморка може да откаже простия алкаш от алкохола и цигарите завинаги. Тя рестартира процесора на мозъка.  :)

Ksurnev:
ЕДМ дай нещо, аз не пия, но цигарите съм се отказал да ги отказвам, щото след всеки опит пуша повече. 8)

EDM electronics:
Решението за алкохола и цигарите е Червения мухомор.
И решава не само това, но казват че е най-мощното средство от тези зависимости, защото прави ремонт на цялата нервна система, от там се изправя и соматиката.

Ама след като проуча добре въпроса, защото все пак мухоморката е отровна гъба, но най-добрите лекарства са отровите /алкалоидите са силни отрови, но са най-полезните вещества в билките/, може и да направя отделна тема Фунготерапия - един древен раздел от естествената медицина.

А най-мощната гъба това е Пантерната мухоморка.
Тя има 10-пъти по-голям ефект от Червената мухоморка.

Употребата на тези гъби най-общо казано е: все едно да изчистиш натрупаните грешки в компютъра на кола и тя отново започва да работи нормално. Така е и с човешкия мозък.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия