Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (96/100) > >>

EDM electronics:
rumen21,
имам много голям дългогодишен опит в гладуването. Това, което си прочел в тази ктига е абсолютно вярно. Но еднодневните гладувания не са особено ефективни. Ефект има при 3 и повече дневни гладувания. Подмладяващия ефект е налице, т.к. гладуването стимулира много хормона на растежа и тестостерона. По време и след гладуване "самолета" е в стойка на постоянно набиране на височина, като на 20 г. машина.  ;)
Дупчи вестник от 3 метра.  ;D /майтап да стаа.../

Но най-важния процес се нарича аутофагия или самоизяждане на мъртвите клетки. Така организма става чист.
Но преди човек да се захване н гладуване най-важното което трябва да напвави е, да изчисти организма си от паразити, особено черния дроб. В противен случай след 1-вия ден започва рязко да намалява гликогена в мускулите и черния дроб, в червата няма нищо и глистите започват да ядат черния дроб.

Тук имаше един не особено стар софиянец на 58 г., говореше само за алкохол и цигари, правеше се на пич, щот много пиел и карал кабриолети, работеше по ТЕЦ-овете, много ми се подиграваше за това гладуване, а той на тая възраст е побелял, като дядо мраз и изглежда на 75 г. Дори е инвалид, но се подиграва на хора, за които здравето е от първостепенно значение и е най-голямата инвестиция в живота.

Та предполагам ей такива като него сега ще четат с насмешка, а не осъзнават какви кухи системи и кратуни са  :D, непознавайки ефекта на гладуването и ползите за здравето и дълголетието.

Храненето и движението /спорта/ пък е една друга тема, не по-маловажна...  :)

VITAN:
Упс, вече е отговорено, но все пак още 2 копейки по темата  8)

Това е така и не така.
Ако се тъпчеш 6 дена, какво като на 7-мия караш само на вода?

Черният дроб трябва да се чисти по метода, който ме светна EDM едно време (зехтин, лимон, часове нагряване с грейка - има си методика) поне 1-2 пъти в годината.

Канала на д-р Берг: https://www.youtube.com/@Drberg/videos
Гледан доста над 2 милиарда пъти... (има и руски канал)

В платените му курсове ти дава книга за здравословно кето.
Там са описани много механизми за много неща. Над 300 страници медицина.

Вероятно най-добре е да се яде 1 път (вечер).
В краен случай 2 пъти, но с разлика не повече от 6 часа (по памет).
За да може в останалите 18 организма да се "рециклира".
Ии някои неща не трябва изобщо да се ядат, но това е много дълга тема.

Проблема е, че в днешният забързан свят трудно се гладува 1 ден, какво остава за повече...

rumen21:
edm, очистването от паразити  като първа стъпка изисква подходящи антипаразитни средства. тези от Русия са трудно достъпни в момента. Дали съществуват други техни аналози ?

След преминат курс по обезпаразитяване, дали има начин за тестване наличието на паразити за да сме сигурни , че  няма да  си навредим при последващото гладуване  ?
В Руски форум се споменава за едно друго средство не особено известно - Лапачо. Мисля да си направя чай и да изпитам  въздействието му.

Каква е методиката за очистване на черния дроб ?

EDM electronics:
2-3 пъти годишно, като се сетя, без да се напрягам, правя противопаразитно пречистване.
Ползвам няколко достъпни натурални съставки и те гарантират, че ще унищожат поне 90% от наличните видове паразити, както в храносмилателния тракт, така и в кръвта и тялото.

1. 1/2 ч.л. смлян на прах пелин;
2. 1/2 ч.л. смлян на прах карамфил;
3. 1 ч.л. белено тиквено семе;
4. 1-2 ч.л. настойка от малки гръцки /български/ орехчета.

Билките се мелят с кафемелачка. Приемат се 2-3 пъти на ден преди хранене в продължение на 2 седмици.
Има и други противопаразитни билки.

Има начин за тестване, дали имаш паразити, но е лабораторен и се прави няколко пъти, защото може от първия път да не покаже наличие. Всичко зависи в какво състояние са паразитите или хелминтите.

Който си мисли, че няма паразити в себе си, особено оня, който никога не е правил пречистване, да знае не е пич, не другите са хипохондрици, не са шматки, да си види външния вид в огледалото. Казвам това, защото знам тук име един дето се прави пич, никога не си е пречиствал организма и се е докарал до инвалидност от простотия.  :)

Иначе гъбните препарати Флоров работят на 100%, особено за всички чернодробни паразити. Но за съжаление фашисткото ни правителство скъса връзки с търговските взаимоотношение с братския руски народ и сега българина страда. Но мисля, че Флоров имаше магазини в Украйна и Литва, трябва да се провери на сайта му, от там може да има възможност да се поръчат, макар и малко по-скъпо.

Полизахаридите от няколко вида гъби увреждат на 100% нервната система на всички паразити.

Има и още един начин и много мощна гъба, която убива и кучешката тения - това е Червената мухоморка.
Червената мухоморка не е отровна гъба, както съвсем умишлено е представена. Картофа е по-отровен. Приемал съм я с месеци - жив съм. Но тя има друг по-ценен ефект от противопаразитния.  :)

По здравната тема нататък:
За пречистването на черния дроб ако има интерес, ще представя изпитана методика, която дава резултат до часове и то видим - камъните от жлъчката и черния дроб ги виждаш с очите си след часове вън от тялото ти.

Практикувам и методика - от проста по-проста, от евтина - най-евтина, за абцолютно здрави зъби, да не ти се налага никога да ходиш на зъболекар, без никакъв зъбен камък и без никаква плака по зъбите, без никакъв неприятен мирис от устата, т.к. няма бактерии. Никога няма кариес. Дори има случай на лекуване на кариес - дупката причинена от бактериалната инфекция се самовъзстановява. Лекува и на 100 % парадонтоза, ако си я докарал до там.  :D

Номак:
Вируси,бактерии,микроби виреят в "долната земя" но на високо не се размножават вероятно поради ниската концентрация на кислород,от което следва че е добре човек да катери върхове като Еверест за да се отърве от долните същества/паразити в тялото си ...от което пък би следвало крепко здраве и дълголетие ..някой знае ли средната продължителност на живот на шерпите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия