@vankiqt
Колега едва ли изпарителят е от стомана, алуминиева сплав е технологична необходимост, а и е по безопасно при лесно запалими субстанции.
Преобедняването на горивната смес обикновено довежда до увеличен разход. Настройка на газова инсталация се прави само с газов анализатор, затова моят съвет към Вас е, първо да посетите добър сервиз, в който да Ви настроят газовата инсталация с анализатор. Заданализаторното устройство също е много важно между другото.
@caduceus
Дай името на украинската компанията на лични или на Skype за да не правим реклама тука. Ще видя какво мога да направя за теб, имам някой връзки в Украйна и то точно с хора които се занимават с двигатели. Аз между другото също съм заинтересован от нещо такова, но за мои си нужди.
Относно газовите инжекциони нещата са мисля по-сложни, зависи какъв е софтуерът. Примерно моят има три режима на работа, нормален, обеднен и "турбо". Много е важно как е направен алгоритъмът за изпълнение в газовият компютър. Ако се бутат таблиците на времената, това ще влоши работата на бензин, тъй като обикновено газовият компютър ползва датчиците бензиновия, и бензиновият не знае за тази кражба
Всъщност времената за впръскване на газовите клапани при различните режими са бензиновите времена със съответната корекция внесена от газовият компютър. Ако има някакви драстични промени в стехиометричният състав, системата с адаптивни параметри може да излезе извън регулиращите си граници, и след това при преминаване на бензин двигателят ще има много странно поведение и разход разбира се докато не се адаптира към бензин. Пак казвам много е важно задстендовото устройство.
Кислородният сензор едва ли е замесен в цялата работа между другото, той се грижи за стехиометричният състав на сместа, и ако има някакъв прилив на мощност от външен източник на енергия, едва ли ще се отрази на химическият състав на отработилите газове. Или може би ще се отрази, ще има не изгоряло гориво и кислородният сензор ще подаде сигнал за корекция на времената за впръскване в посока намаляване. Ако оптимизатора обаче подобрява процесът на окисление, в отработилите газове нивото на кислород ще бъде малко и ще има корекция в обратна посока, увеличаване.
Абееее... има над какво да се размишлява
П.П. всъщност след като го разгледах при публикуването смятам последните заключения за доста хипотетични особено това за не изгорялото гориво