Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Оргонен експеримент с растения и вода
Meltdown:
Здравейте. Нов съм в този форум и това е първата тема, която пускам тук.
Искам да споделя с вас опита и резултатите от експериментите ми с жизнената енергия (оргон, чи, прана, од, етер и т.н.). На снимките по-долу ви представям 3 растения. Средното е поливано със заредена вода или директно зареждано с биоенергия от Велцов чи-генератор (модел JU99 CE + енергиен усилвател Pbt2400, който фактически утроява мощността на генератора). Повече информация за съответните устройства има в следващите постове.
Генерираната чи е с честота 7,83 Hz (Шумановия резонанс). Резултатите са от 10 дневен експеримент.
На снимките са 2 парчета лед. Едното (вляво) е от заредена вода посредством структурна връзка (предавателна диаграма), поставена върху източник на оргон (генератор, оргонит или оргонна тръба).
От Администратора: редактирах грамотно поста и прикачих снимките, които бяха дадени като препратка от някъде си, а практиката е показала, че след време такива препратки изчезват и снимките съответно стават невалидни.
За обща култура: снимки се прикачат с бутона "Вмъкни изображение" който е третият отляво на дясно на долният ред бутони, излизащи, когато пишеш или редактираш поста си.
emilvtc:
Много впечатляващо !!!
Може ли да дадеш повече инфо относно устройството за обработване на водата?
Как може да се направи такова?
Радeв:
Здравей, и поздравления!
Аз нямам опит в тази област, и моя въпрост е като на emilvtc. Можеш ли да споделиш как може да си направим най-просто оптимални уреди.
Благодаря!
emilvtc:
?!? Никой ли няма инфо по въпроса що е то "Велцов чи-генератор (модел JU99 CE + енергиен усилвател Pbt2400" ?
"Генерираната чи е с честота 7,83 Hz (Шумановия резонанс)" ?!?
Порових из нета и попадам само на сайтове за продажби и на доста неграмотни обяснения в тях :(
Някой може ли да даде някаква сламка (линк, книга, филм или др.) по темата ? ( инфото може да е на английски, руски или испански )
Меко казано ми се струва малоумно да дам $99 на някакви китайци за нещо, което нямам идея върши ли въобще някаква работа ...
Опита ми с поръчки от китай е отчайващ и реших повече никога да не правя тази грешка.
По скоро бих инвестирал малко време и пари от моя страна, за да се създаде репликация на нещо работещо или пък с общи усилия да създадем нещо работещо ...
caduceus:
В сайта на Велц има подробни обяснения на технологията - прочетете. Също и на български.
В Гугъл като напишеш "Велц генератор", на първо място излиза българската версия на дистрибутора: http://www.zhivaenergia.com/
http://www.welz.us/ - Сайта на Велц
Не искам да им правя реклама, защото за мен тия уреди са скъпи - макар че работят. Има далеч по-евтини и лесни за направа радионични генератори, но това е отделна тема за разговор. Както казах, не е занимание като за хоби, защото е опасно. Има пряка връзка и обща основа с магията, която за съжаление вирее много - и то в негативния си аспект в България.
Най-общо казано, ползва се оргонит /органичен материал с метална пудра и др. добавки/, който се облъчва със настройващо и усилващо ефекта импулсно електрическо поле. Има трансмитерни елементи които предават въздействието независимо от разстоянието.
Ако нямате методика на измерване на оргонния заряд и знания в областта, по-добре не се занимавайте. Малка аналогия - никой например не работи с радиоактивни материали без гайгеров брояч, нали? Има и негативни полета с лош ефект върху здравето. С нож можеш да режеш хляб, но и да се порежеш ;)
Все пак ако искате нещо по-безвредно, направете си пирамида или др. пасивен концентратор, бутнете цветето вътре или зареждайте вода и поливайте
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия