Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (23/62) > >>

edin:
Причината за ракът, са инфрачервени излъчвания от далечни мъглявини. Тези излъчвания, създават болестни клъстери в лимфата, т.е. това са кодове на болест. Както водата се структурира, така и лимфата има същото свойство, понеже е с голям процент вода. Това са резултати от изследванията на група руски учени. Истината е че всяка болест си има свои болестни клъстери в лимфата, които постоянно подават информация на клетките и микрофлората. Как да изчистим ВСИЧКИ болести? Има начин. Като си сменим лимфата!
https://www.youtube.com/watch?v=TI6JGYquch4
Има и видео с отвратителен звук, на българка, която се е излекувала с метода от трети стадий на рак и заедно с това са изчезнали и всичките и болести. Изгубих линка към това видео, но това е без значение. Методът явно работи. Заимстван е от някакво племе.

EDM electronics:
Интересен метод на лечение. Създаване на изкуствена рана, която има функцията да сълзи лимфа. Така демек се сменя лимфата. Добре ще е обаче да се види някакъв опит на хора и резултата.

Тук има също едно интересно видео на лекар, който казва най-важните неща при лечението на рака, и не само, това важи за всички заболявания: https://www.youtube.com/watch?v=83HncFVU51U

В книгите на Малахов е спомената американска статистика на продължителността на живота на лекарите - с 10 г. по-кратък от този на пациентите. Във видеото се потвърждава, че средната продължителност на лекарите е 57 г. Това е така, защото лекарите разчитат на знанията си от университета и считат народната медицина за ерес. Да не говорим, че не си падат по здравословния начин на живот. Познавам няколко лекари с жълтясали пръсти от цигари. 

EDM electronics:
Една интересна статия за алтернативното лечение на рака:

"Има групи хора на Запад, които практически не боледуват от рак. Това са членовете на “Комитет 300″, прочутите семействата Ротшилд, Варбург, Опенхаймер, Рокфелер и т.н., твърди известният руски писател Георгий Сидоров."

http://www.bradva.bg/bg/article/article-71208#.VqJ6XSqLTWI

kall:
Само ще кажа, сайта, от който е последната статия, е от сорта на Не новините, т.е. това са майтапи, писани като сериозни новини:-)

epwpixieq-1:
За тези колеги които владеят в определена степен Англииски, препоръчвам този филм:

https://www.youtube.com/watch?v=_dhlp8jSiiU

В него се предоставя богата информация (толкова богата, че е необходимо да се гледа няколко пъти за цялостно осъзнаване на данните) относно на това как влияе завишената киселинност върху човешкия организъм, и как с помощта на неутрализиране на тази киселинност, посредствум промяна на хранителният режим, и преминаване към алкалност, организмът се саморегулира и "излекува" (ако може ката да се каже, по-скоро връщане към нормална функционалност) от всички тъй наречени автоимунни болести, включително и рака ( както и да се дефинира като заболяване ):

Надявам се филма да е полезен на тези които се интесуват от пълноценно здраве (и съответно, дай-боже, дълголетен живот), както е полезен на мен, като вече две години 95% от храната ми е зелено-салатна, и съответно сурова. Безпроблемно спрях млечните продукти, макар че при първите 2-3 седмици усещах желание за консумация, но след това всичко отмина, и сега консумирам сирене или кисело мялко 2-3 пъти в годината, и даже сиренето започна да ми мирище неподходящо отблъскващо. За съжаление все още употребявам кафе, 2-3 пъти в седмицата, но имам намерение един ден (по-близък отколкото далечен) и него да откажа решително, по начин както е направил Тесла.
Както се споменава във филма, когато организма започва да се алкализира, тогава наистина започват да се наблюдават физиологични процеси който могат да се дефинират като изчистване, възобновяване и енергизиране (засилване) на организма.

В допълнение само ще спомена, че когато го гледах за първи път, даже го бях пуснал на звук без да го следя, точно на около 00:59 минута когато заговаря един доктор от Тексас, как pH се свързва с клетъчния електрически потенциал и как това влияе върху възможността за самопоптравата на клетъчната структура, се заинтересувах много и останалото е просто история. От консумация на сирене 2-3 кг. и допълнително 4-5 кг кисело мляко на месец аз преминах тотоално на диета без млечни продукти почти изцяло само на салати, и както вече споменах, си позволявам малко млечни произведения основно кисело мялко, само по празници.

Пожелавам здраве и дъглогетие на всички.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия