Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
kostq:
--- Цитат на: Радико в Май 12, 2016, 10:52:34 pm ---Ще ми е интересно да знам. Разочарованите доктори знаеха ли за твоето "самолечение" със котешката стъпка.
--- Край на цитат ---
Не знаеха.
Сега изчаквам резултати от една консултация! Онкокомисията е от специализирана клиника. Когато ме изненадат, ще пиша пак тук! В най-обобщен вариант беше това: " Консултацията ви струва едни пари, ама сега трябва второ разчитане на ЯМР (прочита който занесох на хартия и диск според мен беше достатъчен) , което ще струва още едни пари. Та както казах - чакам....
velkov92:
Здравейте казвам се Иван преди време попаднах на супер нов продукт който ми беше препоръчан от познат който го е използвал за лична употреба и останах много доволен от резултата това е сайта на продукта дано помогна и на някой друг : http://www.cbdoil.bg/
EDM electronics:
Свърши ли рекламата? Само толкова ли?
ckopax:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 02, 2016, 09:19:01 pm ---Свърши ли рекламата? Само толкова ли?
--- Край на цитат ---
Добре е, че има някакви алтернативи, но недоказани на практика!
Това означава две неща;
първо: реклама и печалбарство
второ: неразбиране и самовнушение
И двете са според мен реакция на слаби хора, които нямат място в този форум защото логото му още не е сменено :).
А защо модераторите ги толерират, това е също въпрос, на който трябва да се отговори!
Извинявам се, но така мисля и ако бях съучастник по някаква причина, поне бих представил епикриза или документ на истинност ;).
Радико:
хвърлих едно око на сайта посочен от господин velkov92 Имам силното чувство, че той не е просто доволен клиент а ако се обадя на посочения в сайта тел. ще ми вдигне именно той. Както и да е. Имаме си раздел купувам продавам, но като гледам как са обяснени нещата в посочения сайт... Дори и ножа да е опрял на кокла вече, пак бих се замислил дали да ползвам точно този продукт. От сайта единственото нещо което става ясно е, че продукта се добива от сортове коноп не съдържащи тетраканабинол. Сиреч от обикновен коноп, такъв дето го има много и то диворастяш и по северна България. В сайта са писали че:
--- Цитат ---Ние нямаме право да даваме медицински или здравословни съвети за употребата на CBD, затова ви призоваваме да направите собствено проучване или да се консултирате с професионалист.
--- Край на цитат ---
Ми да го направят тук във форума, тук тази забрана не важи. Да пишат, ще питаме, ще отговарят. Ако помислите им са чисти ще го направят. Едва ли обаче.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия