Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (26/62) > >>

EDM electronics:
Всичко нахвалено без да е подкрепено с доказателства е вредно. Защо?
Ами ако човек наистина има нужда и се подведе по реклама с недоказани резултати, то той ще загуби ценно време, което може да му коства живота или пък друга алтернатива-лечение, която пък може да му го спаси.
Ето защо колеги, никак не ми харесват подобни печалбарства и реклами, защото това е спекулация с живота и здравето на хора изпаднал в най-голямата беда.
Който спекулира и не че търси да помогне на някой, а да се облагодетелства от нуждаещи се о животоспасяване, като им набутва непроверени медикаменти и терапии, да знае, че съществува закон на кармата, та да си направи добре сметката, каква е целта му на рекламата...

Може да напишеш: ето, тук продават масло от канабис примерно, но да твърдиш, че някой ти го казал и на теб ти е помогнало, без да опишеш от какво и как и за колко време...е трудно се хваща вяра на такива твърдения...трябва да си доста наивен и простоват...

Гоголова:
Здравейте,нова съм,снощи се регистрирах и бързам да споделя и питам.Съпруга ми се бори с рака от 3г.след химия е в ремисия но,рака беше тръгнал по гръбнака по точно беше тръгнал да руши единия прешлен...оперираха да вземат материал от метастазата и да видят вида и от къде е тръгнал...оказа се че идва от белия дроб,малко туморче и голяма беля на гръбнака с адски болки.Та за момента няма никаква прогреия даже се смали и застопори,но остана болката в гръбнака.През всички 3г не е спирал да пие сироп от Бъзак,Натанал изпи 30 шишета по време на химията показателите му бяха отлични.сок от Дебелец,сода с лимон,Куркума със сурово козе мляко...всичко това три години и мога да кажа,че е добре ходи си на риба и си живее както преди диагнозата.....само тази болка в кръста.Ако някой е минал през това и се е справил с болка в ставите Моля споделете

GreenHulk:

--- Цитат на: Гоголова в Ноември 06, 2016, 10:07:09 am ---

--- Край на цитат ---

Да увеличи в ударни дози употребата на кромид лук + праз в храната.

Методи за вътрешно хармонизиране и антистрес процедури + пиене на чай от лавандула за това.

Активна работа с положително самовнушение като метод за препрограмиране на дейността на мозъка - често мислено произнасяне на словесните формули "Ще оздравея" и "Ще се подобри положението ми"

Гоголова:
Благодаря! :)

Радико:
От месец два се каня да го споделя но все като съм на компютъра мисля за други неща и не му идваше ред.
Моя позната се излекува напълно със корени от глухарче. Сега има няколко вида рак причинени от няколко различни вируса, не знам подробности относно действието на глухарчето в различните случай, но поне при един действа доказано.
П.П. Ако искаш подробности пиши лично съобщение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия