Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
piton2012:
А защо не споделиш подробностите пред всички?
Радико:
Ами защото това са доста лични неща. Не съм изрично упълномощен да ги разгласявам.
EDM electronics:
А накъде без физиотерапия?
Повишаване кръвообръщението помага за излекуването на болните участъци. Това е един много полезен за домашна употреба уред. Прави масаж на тялото без да се ангажира някой друг. Фоумролера е изключително полезен за гръбнака и мускулите - разтяга ги. Прави толкова хард масаж, както никои ръце не могат. Използва се тежестта на цялото тяло. Аз го ползвам ежедневно, като се сетя или го видя.
http://www.decathlon.bg/p/8348800_relefen-foumroler.html#/17-254-_
Гоголова:
Съгласна съм с масажа,но в неговия случай..ъпсурд.Лезиите са направили прешлена като паяжина,свети на скенера има опасност от счупване ако не го пази
Аtos:
Гоголова, препоръчвам постоянен прием на колаген с естествен произход (има много видове вече в аптеките) и консултация с кадърен диетолог!
Това ти го казвам, като човек който има сериозна дискова херния (вече около 8 години).
Болшинството хора изобщо не вярват, че те са "това, което влиза в тялото им", което е доста късогледа концепция!
Повечето болести организмът си ги лекува само с подходящия хранителен режим!
Отделно може да се прилагат народните "Рецепти на Ванга"...
Физиотерапията е полезна, но трябва да е строго съобразена с възрастта, моментното състояние на костната структура и общия статус.
Масаж - добре, но трябва да е ежедневен и повърхностен...т.е. да засяга само повърхностно кожата (засилвайки кръвообращението), не дълбок.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия