Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (29/62) > >>

GreenHulk:

--- Цитат на: neznaiko_bv в Ноември 08, 2016, 08:53:21 am ---Greenhulk,
Ако напишеш нещо, което ти лично чувстваш и имаш опит, ще го прочета с интерес...

--- Край на цитат ---
Според Учителя човек има право да говори само за неща, които е опитал лично.

Повярвай ми, хората, които могат сами да създават ПРАВИЛНО работещи езотерични техники не са голямо мнозинство и според мен едно от важните неща, свързани с Учителите е, че могат да ни дадат наготово неща, които обикновен човек вероятно би достигнал сам след хиляди години и много прераждания. По-добре да не се мислим за изключително важни и над "всякакви авторитети", а да се ползваме от полезните неща! Практичните неща са на място.

Един малък пример:

--- Цитат ---Аз казвам тази формула: Сърцето ми трябва да е топло, душата – свежа, умът – светъл, а духът крепък. Светлината, която иде, дава свобода; духът като е крепък, може всичко да твори и да работи. Кажете: «Сърцето ми е топло, душата ми е свежа, умът ми е светъл, духът ми е крепък. Защо? – Защото живея в закона на любовта, в която няма никаква измяна.» Кажете това и задачата е решена. Аз ще живея по това ново правило. Сега, знаете ли колко струва това ново правило, което ви дадох? То струва 25 милиарда. Има хора, които в миналото са са прекарвали по 20-25 съществувания, докато научат тази формула. Вие ще кажете: «Много просто нещо е, ние знаем тези неща.» Никога не сте ги знаяли тези неща по този начин, както вървят – топло, свежа, светъл, крепък.
Сега, като се върнете дома си, искам да приложите това правило. Жените, Като го приложат, да стане по-леко на мъжете и мъжете като го приложат, да стане по-леко на жените. Майките, като го приложат, да стане по-леко на децата, и децата, като го приложат, да стане по-леко на майките. Учителите, като го приложат, да стане по-леко на учениците, и учениците, Като го приложат, да стане по-леко на учителите. Да настане една лекота, и всички да разберем, чес те приложили това правило.

--- Край на цитат ---

neznaiko_bv:
GreenHulk,
Първо - уважения за балансирания и спокоен отговор. Признавам, че имаше провокация от моя страна, за да знам дали имам насреща си "фанатик".

Продължавам обаче да държа на мнението си, основано на личен опит. Вярно е, че нямам "научно" изследване, защото нямам как да проведа опити при равни други условия, а само да сменям формулите. Забележи, че и Дънов използва сегашно време във формулата, която си цитирал.

Както и да е, предполагам, че е по-важно от това да се "повярва", че дадена формула работи наистина.

GreenHulk:

--- Цитат на: neznaiko_bv в Ноември 11, 2016, 04:11:50 pm ---  Забележи, че и Дънов използва сегашно време във формулата, която си цитирал.

--- Край на цитат ---
Има и от двата вида формули от него, така че може да се избира с кои да се работи - давал е много!

edin:
Катализатор на Тюрен, "Heredites". Опит, при наследствен рецидивиращ рак! 

edin:
При хората, които се излекуваха с масло от канабис, ракът се завърна, което изобщо не ме учудва. Родителите им са умрели от същия рак, което означава, че е наследствен, т.е. има активен раков миазъм. Единствения начин, да бъде премахнат и болестта да си отиде сама е катализатора "Хередитес". Проблемът е че не вярват, макар да им поднесохме коректна информация. Жената от горния пост, вчера ми съобщи, че няма и помен от бучката на гърдата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия